Uncategorized

Sorgu Paneli Org Nedir Nasıl girilir ve Neden Merak ediliyor ?

Sorgu Paneli Org aslında bir web alan adının ismidir ancak site uzun süre önce kapatıldı yetkililer tarafından , bunun sebebi ise kuruluş amacının tamamen yasadışı ve kabul edilemez olmasıydı ! Peki bu sitede ne yayınlanıyordu ? 85 Milyon T.C vatandaşının Kimlik , Tapu , Adres , Telefon , İş yeri vs gibi yani baya detaylı şekilde kişisel bilgileri yayınlanıyordu.

Sorgu Paneli Org Bu bilgileri nerden almıştı ?

Muhtemelen bir güvenlik açığından faydalandılar veya kötü niyetli çalışanlar sızdırdı ! Devletimiz birçok operasyon yaptı bunu yayanlar hakkında ancak artık vaziyet pek baş edilebilir durumda değil çünkü internet bir okyanus ve birşey bikere yayıldımı bunun önüne geçmek imkansızlaşıyor.

Sorgu Paneli Org ‘da kimlik bilgilerimin çıkmaması için ne yapmalıyım ?

Yapacağın hiçbirşey yok bunu engellemen mümkün değil ! eğer düşmanların varsa en fazla ikamet adresini değişebilirsin ve internete düşen bilgiler ile eşleşmiyeceği için kendini güvene alabilirsin. Paneldeki bilgiler güncel değildir , 4-5 sene öncesine ait muhtemelen.

Başkasının kimlik bilgilerini Sorgu Paneli Org ‘da bulurmuyum ?

Evet bulursun ancak unutmaki bu yasa dışı bir yoldur , ve böyle bir sorgu paneline girip birilerini aratırsan İP numaran Browser bilgin mutlaka sunucu loglarına yansıyacaktır ve siber o panelin sahibini ele geçirdiğinde o panelde nekadar yasa dışı sorgulama yapan varsa hepsini tek tek evinden alacaktır bunu asla unutma !

Daha detaylı giriş yapmak için aşağıdaki kaynak linkine tıkla videolu anlatım vardır.

Kaynak için tıkla

Entrümpelung firma Hack forum