hack haber, Hackhaber

Devran Karaçay Kazzığa Oturtuldu !

Zaten birkaç gün önce subdomaini Arrive tarafından hacklenmişti ve yalvarıp ayak öperek haberi ve içeriğin silinmesini istemişti ! bizde çok hayırsever olduğumuz için bu lamerin içeriğini silmiştik ! adamlık ederek ! lakin insanoğlunun sadece s*kilmekten anladığını unutmuşuz.

imhaTeam.Org ‘dan Arrive tarafından Hacklenen Devran Karaçay haberleri sildirdikten sonra canlı yayın açıp aslında hacklenmediğini ve yapılan saldırının saldırı bile olmadığını Subdomain Takeover olduğu yalanını çevresine yayarak namusunu kurtarma peşine düştü. Çünkü sosyal medyada hacker olduğu yalanı ile para söğüşleme işleri sekteye uğruyacaktı !

Arrive ise bu olanları görünce bu piçin cezasını daha kötü vermek için kolları sıvadı ve hırdavatçıya giderek bir kutu GRES yağı satın aldı ! sonra evinin bahçesine gidip dedesinin kestiği ağaçlarından bir tane KAZZIK yaptı marangozluk hünerini göstererek , KAZZIĞIN ucuna yeni satın aldığı GRES yağını iycene buladı ! ve Devran’nın dötüne dötüne hunharca saplamaya başladı ! okadar hızlı şekilde saplıyorduki Devran feryat feveran etmeye başladı. “ıhhhhh bu kaçıncı seviye ıhhhhh yavaşş parçaladın bremin..” şeklinde feryatları taaa Fuji dağına kadar çarpıp yankılandı.

Yani yukardaki yazdıklarımın tercümesi şöyle , bukez web sitesinin ana sayfasına indexi yedi ! hani sub bu yeaa diye ağlıyordu ya işte , bukez istediği oldu ve ANA‘dan yedi, afied bal şeker olsun ne diyelim.

Hacklendikten sonra biyerlerden Fake Eno7 bulmuş bizi özelden güya tehdit etmeye çalıştı ? bize bak devran senide o fake Eno7’yide aranıza karbon kağıdı kor üst üste çata pata anladın sen onu.

Arrive gerçekten Devran Karaçayı rezil rüsfa etti ! sahte hacker artık medyada prim kasamıyacak.

yazının devamı: https://imhateam.org/forum/threads/lamer-operasyonu-devran-karacay-hacked.25217/

2e9d31ff-c751-401f-b50c-6290acdebf26.jpg

https://ownzyou.com/zone/227865

10 Comments

  1. mahkeme de göreceğiz kim daha hacker :))

  2. P4se

    devran zarin patladimi kucuk faise

    • Devran Karaçay

      bulunamayacağını sanma sende yanacaksın bu hackerlerle beraber 🙂

  3. Devran karaçay

    Üstteki yorum bana ait değildir . Kim yazdı bilgim yok ama haber konusu da değişikmiş

    • hasan1337

      devran kanka yanlış anlamada türkiye siber zeka şampiyonu nedir avel misin hadi onu geçtim instagram takipci satışı yapmak nedir madem siber zeka şampiyonusun kardeşim kendin niye kodlamıyorsun , sıradan instagramda kızlara hack show yapmaya calısan avelsın be kardesim

      • hasana gotten bastılar

        ya sg amk sen hala piyasadamısın senin götüne kazığı sapladılar hala gün yüzüne çıkıyosun stresser.me soktular sana 4. leventte oturuyormuşsun zaten salak piç seni.

      • hasanın anasının götü

        hasanın anasının göt deliğinde ayakkabı izim var.

  4. Cyber][urk

    Eno7 nedir lan 🙂

  5. derviş

    sizi şeyhime şikayet edeceyim beni hacklamak neymis gorursunuz ayzınız gotunuze donunce

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum