Uncategorized

DAMAR ‘ın Sitesi WEbKral.com Gödden Yedi ! Hacklendi.

Darktr yöneticisi DAMAR kod adlı eşek , sürüngen ve insan karışımı düşük zekalı Lamer adeta 2 bira ile sarhoş edildikten sonra arabanın arka koltuğunda s*k*len mahalle orospusu misali s*k*lmeye devam ediyor ! damara ait WEbKral.com adlı web sitesi imhatimi ownerleri Revonz & Arrive kardeşler tarafından hacklendi ve resmen yine bardan orospu damarı düşürüp arka koltukta damarın gödüne gödüne bastılar nerdeyse damarın göd damarı çatladı diyebiliriz. Aslında DAMAR’ın gödüne 2. defa bu şekilde basılmasının tek sebebi daha önceki hackhaber sitesinin hacklendiğini kabullenemeyip yorumlarda fake mirror diye ağlaması sebep gösterildi !

Eski haber: https://hacknews.com.tr/2022/04/29/damar-godden-yedi-sanalnews-hacklendi/

Gördüğünüz gibi daha öncede zaten DAMAR’ın gödüne imhatimi tarafından basılmıştı. Sanırızki ona abilik eden dolandırıcılar Hackerlik eğitimini iyi veremiyor Null xf kurup sorgu mernis paylaşmak ile hackerde olunmuyor işte…

DAMAR’ın böylece imhatimi kompleksi artmış oldu ! namusunu haysiyetini onurunu 2. defa imhatiminin ayakları altına serdi ! Bu resmen OROSPULUK ?

Öğrendiğimize göre DAMAR artık sitelerinin girişine bu yazıyı asmış ! Okadar çok skildiki bu yasal bildiriyi asmaya mecbur oldu, yinede helal olsun kanunlara uyuyormuş iyi tarafından bakmak lazım.

Damarın skicisi Revonzy Açıklama yaptı

Fazla söze yer vermeye değecek birisi yok ortada, daha önceden bana basamazsın diyen başka nicklerle sanala girmeye çalışan bir oropsu evladıdır kendisi. Daha önce hacklemiştik kardeşimizi. (bknz: damar makattan yedi)
arkadaşlarımız bizim onlara sm çekmeye çalıştığımızı söylemişler, bizim aramızda tokatcıların olduğunu vs vs. iftiralar savurmuşlar hack öyle sm ile olmaz hiç beklemediğin anda indexi atarız ağzın açık kalır.

2 3 ay önce açtığı forumuna hem “HAYIRLI OLSUN” amacıyla uğramak istedik hem de “Bize sormadan kim elini kolunu sallayarak forum açabilir?” diye sorduk
Açanın da hazin sonu ortada .d

Ha sen forumda despotizm yazıyor felan da dersin ya bide biz yine bunu da bırakalım hani bizden korkup yeni nickle sanala girmelerin var ya?
abhahah güldük de güldük, forumundaki adamlar seni bize fişliyor .p
ss le yetimezsen video da var efdalım 200 tl için rezil olduğun anları gözler önüne sermek istemiyorum şuan. ;

bafb7946-5d3c-4b02-8f21-79b41a061fbb.jpg

ZONELER (sen fake dersin diye archive aldım sana özel değerini bil):

https://archive.is/XZx7d

https://ownzyou.com/zone/189786

https://mirror-h.org/zone/5562424/

Nasıl hacklendiğine dair daha detaylı anlatım ve resimler için aşağıdaki url den kontrol edin.

https://imhateam.org/forum/threads/damar-lameri-hacked-kizlikbozmatemaliv3.24250/

Son olarak;
Bu havalara çok girmeyin arkadaşlar kendinizi ne görüyorsunuz da bizim gibi adamların size sm çekmeye uğraşacağını sanıyorsunuz?
Bunu diyenlerin hepsinin sonu aynı olmadı mı? Hiç mi ders almadınız? Demediniz mi bu adamlar benim götümü siker ben bu lafları etmesem diye?
Hadi ettin niye gelip yüzüme karşı 1 mesaj atamıyorsun amına kodumun korkağı arkadan sallamak kolay değil mi? Utanmasan buna da SM, fake zone diye ağlarsın ya bide.
Biz adamın götünü böyle sikeriz 1. kez hacklendin benim değil dedin 2. kez hacklendin fake zone diye ağladın bu 3. yü de al azıcık şerefin namusun varsa siktir git su satmaya devam et.
rakibimiz değilsin 1 saatte girdik sikik forumuna.

-IMT-
Güven, Özveri, Tecrübe ister..

6 Comments

  1. DAMAR BENI 50TL TOKATLADI DARKTR FORUMDA YETKI VERECEGIM DEDI VERMEDI COK IYI OLMUS…

  2. DAMAR

    hosting sahibine para verip bilgilerimi aldığınızı öğrendim aveller. 3. Defa da hacklenmedim götünüzden uydurup uydurup yazıyorsunuz sonrada kendiniz gülerek okuyorsunuz. Bari biraz gerçekçi yalanlar söyleyinde inananlar olsun sizin dışınızda. Bana 200tl için rezil oldun diye adam buluştuğumuz zamanı ne çabuk unuttu?
    Ne kadar paran var diye sorup sonrada 100 tl param var diyince aniden parayı elimden çekip sana akşama verecem diyip kaybolmadı mı?
    Kendi yaptığınız şeyleri benim üstüne atmaktan başka vasfınız yok.

    • BayR

      knk sen niye kıvırıyon amk adamlar basmış yok 😀 paneli satın aldılar para verdiler domine aldılar diyorsun kanıtlarını at ozaman görelim cocouk

  3. DAMAR

    Bende su da satarım yinede evime sizin gibi eskort sitesi kazancı sokmam. Birinci hacklendim diye ortaya attığınız site bana ait değildi yine inanmadınız ikinciye gekecez dediniz bu seferde ihs paneline girip hackledik damarın sitesini diye haber yaptınız. İnsanda biraz utanma olur yüzü kızarır boyle yalanlar söylerken.
    Madem ihs paneline girdiniz niye hackzzers.com’u hacklemediniz? Kimse niye basamadi oraya? İşte böyle adamın götüne kazık gibi soruları çalarlar

  4. DAMAR

    Spy sub domanini + birkaç sitenize daha neler olduğunu hatirlatmayayim size, kasintiniz tutuyor

  5. Gi

    Bu ayak yalarım vb diye atar yapılarak üste çıkılan alem değil anlamışındır lamer pislik.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum