Eleştiri hack haberi

İpini koparan escrow olmaya yelteniyor

Escrow mantığını Türkiyede ilk getiren Mectruy’un yöneticisi olduğu Spyhackerz getirdi diyebiliriz.Ondan öncede yapılan yer olabilir fakat bu kadar yaygın bilinen birşey değildi.

Aslında hiç bir kar amacı güdülmeden escrow yapılmaya başlandı,Herneyse gelelim şimdi sanalın ucube güvenilmez çoluk çocuğun sözde yaptığı escrow’a.

Bu kişiler tamamiyle güvenilmez tokatcıdır,sözde referansları varmış peh peh biz buna kıçımızla güleriz,Bu kişiyle ufak tefek 100,200 TL lik ticaret gerçekleştirip,Referans kasıyorlar ardından bağımlı oldukları büyük bi oluşum vs olmadığı için son olarak büyük bi vurgun yapıp piyasadaki parayı kaldırıp çekiliyorlar,Sonuçta bağlı oldukları bi kuruluş,topluluk vb yer yok haliyle olan ticaret yapan kişiye oluyor.

Bu kişilere kesinlikle referans olmayınız ticaret yapmayınız,Bilindik tanındık Spyhackerz’gibi köklü forum’un kurucusu Mectruy gibi insanlar sizleri dolandıramaz,Mantıkende dolandıramaz.

Velhasıl 200,300 bot üyeylik telegram gruplarındaki sözde escrowlara kesinlikle itimat edip güvenmeyin,Olan paranıza olur,Ve dahası bu güvenilmez insanlara referans olduğunuzda kul hakkına girersiniz…

HACKNEWS tüm okurlarına sağlıklı günler diler sevgiyle kalın…

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum