Uncategorized

Yabgu Fatih Şah SpyScada Operasyonu’nu Başarılı tamamlandı.

Spyhackerz.org Yönetici ve aynı zamanda saldırı birimi sorumlusu Yabgu Fatih Şah Yurtdışında önemli sistemlerin veritabanlarını hackleyerek adeta içlerinden geçti. Operasyon adına SpyScada koydu ve önemli sistemlerin veritabanalarını Leak etti.

Yabgu Fatih Şah son aylarda adından söz ettirmeye başladı , tabiki bu defacerin hakkında merak edilen şeyler oluştu bizde çok yakında Yabgu Fatih Şah ile detaylı bir röportaj yapacağız ve bu misyon belirlemiş ve ilkeli hackeri daha çok tanımanızı sağlayacağız.

TÜRK GENÇLERİ MÜCADELESİNİ VERİYOR

Yabgu Fatih Şah Nickinden bile anlayacağınız üzere vatansever bir hackerdir , öz Türk köklerine bağlılığını sürdürmekte , nasılki Alp Arslan sultan anadolunun kapılarını açma başarısı gösterdi ve bu toprakları bize yuva yaptı , işte o kararlılık ve irade ile Yabgu Fatih şah ve onun gibi öz Türk gençleride mücadelesini siber ortamda veriyor , bugün Türkiye bilişim alanında çok geliştiyse ve bilişim hakkında birçok alanda kategori açıldıysa eğitim amaçlı , bunun en büyük sebebide hackerlerdir bu unutulmasın ve Yabgu gibi hackerlere herzaman destek vermek lazım.

işte veritabanı hacklenen ve paylaşıma sunulan siteler;

Lüban Üniversitesi Database

Fossies Yazılım Arşivi Database

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Database

Databaseleri indirmek için aşağıdaki url ADRESİNİ kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://spyhackerz.org/forum/threads/yabgu-fatih-sah-spyscada-operasyonu.140171/

3 Comments

  1. Panelcilerin sayısı çok fazla ve türk halkını sanal aleme rezil ettiklerinin farkında olmayabilirler lakin bizim gibi gençler her daim çıkacaktır ve Teşkilatı Mahsusa mührünü her yere vuracaktır ve daha bu son iki operasyonda hiçbirşeydir eski bir efsanenin yarım kalan hikayesi demiştik daha o hikayeyi tamamlamaya uzun yollar var yaşasın vatan!🇹🇷

  2. Yabgu Mal Aq

    Eskiden sağdan soldan toplanan datalar yada sql çekilince bile paylaşmaya utanırdık. Gerçekten böylemi temsil ediyonuz Türk gençliğini aksdhasjdhsadas

    Spy ‘ın istikbali bozuk paraya kalmış..

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum