Genel

Bilgisayar Korsanlarının 189 GB Epic Games Verisini Çaldığı Bildirildi

Dünyanın en popüler oyun şirketi Epic Games, büyük bir siber saldırıya maruz kaldı.

Fidye yazılımı grubu Mogilevich, dün gece Fortnite geliştiricisi Epic Games’e saldırdığını ve “e-postalar, şifreler, tam adlar, ödeme bilgileri, kaynak kodu” ve daha fazlasını içeren 189 GB veriyi çaldığını iddia ediyor.

Cyber ​​Daily tarafından bildirildiği üzere bir Mogilevich sözcüsü, verilerin şu anda satışa sunulduğunu ve Epic Games’e ödeme için 4 Mart’a kadar süre verildiğini söyledi. Ancak belirli bir miktar talep edilmedi, saldırıya uğrayan verilere ilişkin kanıt yayınlanmadı veya Epic Games kabul etmezse ne olacağı belirtilmedi.

Mogileviç kimdir?

Mogilevich, fidye yazılımı alanında yeni bir tehdit aktörü; Epic Games, fidye yazılımının yalnızca dördüncü kurbanı; ilki bu yıl 20 Şubat’ta Nissan yan kuruluşu Infiniti USA oldu.

Çete muhtemelen Rusça konuşuyor ve şu ana kadar kendi adına faaliyet gösteriyor gibi görünse de, aynı zamanda kiralık bir fidye yazılımı operasyonu olarak da reklam yapıyor.

Yeni operasyonun profilini şu ana kadar keşfedebildiğimiz her şeyle birlikte oluşturma sürecindeyiz, bu yüzden bu alanı izleyin.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum