Uncategorized

SpyHackerz.Org Uluslararası Tüm Güvenlik sitelerinde haber oldu (işin iç yüzü)

Aslında bu tarz bir haber ile durumu açıklamak zorunda kalmak bizim için oldukça üzücü ! zira bazı insanların İQ yani zeka seviyelerinin oldukça düşük olduğunu ve şempazeden hallice olduklarını biliyoruz ? bunda hemfikiriz zaten. Bu yüzden detaylı bir açıklama yapmaya karar verdik ! ilk okul 1. sınıfa giden çocukların bile anlayacağı dilden yazacağız yanlış anlaşılmalara yol açmasın.

Haberin ilk çıkış kaynağı securonix.com adlı Security sitesi olduğu tahmin ediliyor , bu site bir çeşit güvenlik analiz uzmanlarından oluşuyor, bu güvenlik firması Windows sistemlerini kilitleyen bir çeşit Fidye yazılımını yani yabancı adıyla Ransomware programını kırmayı başarmışlar ve kodlarından yapımcısına ulaşmışlar yani bu zararlı yazılımı kim kodlamış ve yaymış bunu tespit etmişler ! atseverse takma adını kullandığı tespit edilen hackeri Google.com‘da araştırdıklarında birkaç yerde üyeliği olduğunu tespit etmişler , bir üyeliği steam’da diğer üyeliği ise spyhackerz.org forumunda olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanan haber içeriğinde bu yazılımı spyhackerz üretti demiyor zaten, bu şüpheli hackerin nerlerde üyeliğinin tespit edildiği yazılıyor , tabi domain adımızda hack kelimesi geçtiği için bunu bilerek ön plana çıkarıyorlar, e bu biraz salakça bir iş bir insanın üye olduğu tüm platformları zan altında bırakmaya çalışmak gibi birşey ! asıl suçluyu bulmaya çalışmak zor gelmiş olsa gerek bu güvenlik şirketine ve direkt forum adresimizi verip sanki bakın hem programı kırdık hemde yapanı bulduk diyebilmek için.

Tercümesi:Atseverse” kullanıcı adı hakkında biraz araştırma yaparak, hem popüler bir oyun platformu olan Steam hem de spyhackerz adlı bir bilgisayar korsanlığı web sitesi için coğrafi profile uyan bazı bilgiler üreten her türlü ilginç bulguya ulaştık.

Haberler Google url adresi

İsteyenler Googleda birçok yabancı platformda yayınlanmış bu haberleri takip edebilir, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler lakin biz yinede bir açıklama yapalım dedik. Bu arada birçok aklı başında güvenlik sitesi spyhackerz adını haberlerinde geçirmemiş çünkü allahdan hala gerizekalı olmayan insanlar var dünyada.

1 Comment

  1. Mr.Robot

    Haber göndermek istiyorum mailinizi yada telegram adresinizi verseniz mutlu olurum haber
    HaCkEr_33 ile alakal8

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum