Uncategorized

EkşiSözlük Yine Erişime Kapatıldı ! 3. Defa Kapatıldı !

Birçok iğrenç insanın bir araya geldiği yer olarak bilinen ve adeta siber alemin zorbalık ve suç işleme sitesi haline gelen Ekşisözlük adlı Türkiyenin ilk sözlük sitesi Tekrardan erişime kapatıldı !

Ekşisözlük bundan birkaç ay önce zaten kapatılmıştı ancak yeni domaine geçerek tekrar online olmuşlardı , ancak yargı bu manipilasyonu yemedi ve tekrar ve tekrar ekşisözülüğü erişime kapattı.

Ekşisözlüğün kapanmadan önceki son domaini : https://eksisozluk1923.com/

Ekşisözlükle pedofili üyelerin olduğu belirtildi ve Ekşi Sözlük’ün kullandığı en son alan adı da (http://eksisozluk1923.com), millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Aralık 2023 tarihli ve 2023/13768 sayılı kararıyla erişime engellendi.

Ekşisözlük yeni giriş , Ekşisözlük yeni domain , Ekşisözlük yeni alan adı , Ekşisözlük vpn ile giriş , Ekşisözlük neden kapatıldı , Ekşisözlük tekrarmı kapatıldı , Ekşisözlük birdaha açılmayacakmı ? , Ekşisözlükün amına koydularmı ? , Ekşisözlük artık bittimi , Ekşisözlük kapatıldı , Ekşisözlük mahkeme kararı , Ekşisözlük pedofili

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum