Uncategorized

illegalizm.net Hacklendi ! ANNE Oturamıyorum ! Yapamıyorum !

illegalizm.net

illegalizm.net

illegalizm.net Hacklendi ve son 3 günde 3 Lamer sitesini hackleyen imhatimi OWNERLERİ adeta şov yaptı VE hatta bu bir lol oyunu olsaydı Maniac diye bağıracaktık resmen ! Arrive & revoNzy kardeşler geceleri tecavüzcü Coşkuna dönüşüyorlar ve Lamerlerin açtığı bok kokan forumları hackliyorlar. Neden bok kokan ? parfüme kokacak hali yok ! hayal edin 15-16 yaşındaki götünü yıkamayı bile tam bilmeyen Tablet çocukları forum açıyor heykırcılık oynuyor ! iğrenç yemin edererizki iğrenç.

Arrive açıklaması: Kimse bize ve imhatimine kafa tutmasın ! Biz ne dersek o ! burada Otoritede kralda biziz ! biz size yatak odasına geç ve domal o şekilde bekle dediğimiz anda o donun bağları orada çözülmeli ! sen çözmezsen biz gelir götünde parça parça ederiz donunu ! umarım anlaşılmıştır.

illegalizm.net Admini La Calin Dalin Makattan damarlıyı alınca canı yandı ve ince çamaşırlı sarışın bir OROSPU gibi ağlıyor işte ağlama görüntüleri. Kerhanenin çöp kutusunda kendi kendine doğan illegalizm admini için hayat hiçte olumlu ilerlemiyor.

Yani gördüğünüz gibi sadece üyelerini sakinleştirmek için onlara moral vermek için böyle şeyler söylüyor. Sakin olun beyler ! imhatimi is muslim and sunnetlee. Sitende türk vatandaşlarına hertürlü zararlı faaliyeti yürütürken hukuk aklınıza gelmez ama bitane kral gelip bacak omuza alınca kurtar beni hukuk ? öylemi oluyor 🙂

Böyle bir slogan atmak için 20 sene önce kurulmuş olmanız lazımdı eşşek oğlu eşşekler.

https://ownzyou.com/zone/189904

https://imhateam.org/forum/threads/illegalizm-net-hacked-lameroperasyonu.24262/

meta yönlendirme olduğu için video da ekliyorum ;

imhatimi diyorki suç amacıyla kurulan bütün forumlar hacklenecek tarumar edilecek rezil edilecek , ona göre açın artık hack forumlarınızı.

1 Comment

  1. şey dostum sm yi ben çekmiştim ama ismim yok 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum