Uncategorized

Türkiyenin En illegal Telegram Kanalı @spyhackerz_org

Türkiyenin en illegal ve en en yüksek Ticaretin döndüğü Telegram grubu olmayı başaran @spyhackerz_org adlı gurup üyeliklerini ücretsize çevirdi herkesin katılabilmesi için ! 1 hafta boyunca üyelikler açık kalacak.

Bu illegal Telegram grupta neler yapılıyor ?

Dostum bu grupta işinde yetkin Hackerler bulunuyor ve Sosyal medya hesaplarını kapatıyorlar hackliyorlar kullanılmaz hale getiriyorlar :] bahis sitelerine kaptırdığınız paraları kurtarıyorlar , sizi boynuzladığından şüphelendiğiniz kız arkadaşınızın mesajlarını okuyabiliyorlar , web siteleri ücretli hackeyebilirler , Size istediğiniz siteyi kodlayıp kurabilirler , internet ile alakalı sizin isteyipte yapamadığınız herşeyi yapabilirler.

TELEGRAM ADRESİ:

https://t.me/spyhackerz_org

Yinede bu gurupta ticaret alışveriş veya iş yaparken Escrow yani Aracı birini kullanan güvenliğiniz için.

iLLEGAL TELEGRAM GRUPLARI ANONİMMİ ?

Telegram, geniş çapta kitleler tarafından tercih edilen bir anlık iletişim platformudur. Telegram’ın anonim olup olmadığına dair birçok tartışma mevcuttur. Ancak telegram yapımcıları anonimlik ve kullanıcı gizliliği konusunda oldukça iddalıdır yani hiçbir ülkenin istihbarat birimlerine kullanıcıların ip numarası telefon numarası gibi bilgileri vermediklerini ve vermeyecekclerini söylüyorlar Telegram, kullanıcıların telefon numaralarını doğrulamalarını gerektirir, ancak kullanıcılar anonim kullanıcı adları oluşturabilirler. Bu, kullanıcıların gerçek kimliklerini gizleyebilecekleri anlamına gelir. Telegram, kullanıcıların anonimliğini korumak için ek önlemler almıştır. Örneğin, Telegram, kullanıcıların IP adreslerini gizleyebilecekleri bir proxy sunucusu sağlar . Ayrıca, Telegram, kullanıcıların mesajlarını şifreleyerek, mesajların yalnızca alıcı tarafından okunabilmesini sağlar.

Gizlilik konusunda Telegram’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsinizde.

6 Comments

  1. DAMAR

    ILLEGAL HACKERLERIN AYAKLARINI YALARIM ADRES VERIN GELIR EMERIM AYAK PARMAKLARINIZI

    TG. @DAMARLEGENDRY

    • ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

      Oğlum sen salak mısın yoksa orospu çocuğu olmuşsun ulan hala ayakları falan hasta oldum diyorsun senin varya kafanı sikerim akıllı ol şerefsiz

      • DAMAR

        SERKAN BOŞ YAPMA GÜNGÖRENE GEL GÖTÜN YİYOSA SENI BAĞLAYIP AYAK PARMAKLARINI YALIYCAM HACKER NASIL OLURMUŞ GÖRCEKSİN ŞEREFSİZ

    • Senin ananı sikeyim ruh hastası velet orospu evladı forumuna şamar atsam 2 gün kendine gelemez

  2. Ayak Yalayan Damar Namussuzdur

    Aptal lamer ancak böyle ayak yalamak falan şeylerler gündem olursun sen namussuz ibine scorpiolun kuklası

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum