Uncategorized

İSrail Mondial Telekom Hacklendi ! Spyhackerz Darbeyi vurdu !

Türkiyenin Siber Savunma Gücü SpyHackerz

Sesleri duyuyormusunuz ? işte geliyor özel harekat ! spyhackerz.org admini 0xv3v1L giydi ayağına botlarını , taktı beline palaskasını ! kafasınada bir şerit bağladı arapça ALLAHU AKBAR yazdı ve filistin kassam fırstınası operasyonuna katıldı ! israilin orta ölçekli bir internet sağlayıcı firmasına indexi yappışştırdı.

0xv3v1L: İsrailin yıkılmasında bu indexte çorbada tuz olsun dedim ve kendimi riske atarak bu indexi attım ! Mossad ajanları belki cezamı keser bilinmez ama ben Filistinli kardeşlerimin yanındayım , maksat tarafım belli olsun.

http://mondialtelecom.co.il/

https://archive.is/trwT2

https://ownzyou.com/zone/186770

https://spyhackerz.org/forum/threads/fck-israel-mondial-telecom-owned.135024/

3 Comments

  1. AYAKLARINI YALARIM KİM HACKLADIYSA

  2. Gerçekleri konuşan biri...

    Ben pkkya yardım eden osmanlıya ilk ihanet eden Türklere ermeni soykırımı yapıyorlar diyen bir terörist ülkeyi desteklemem

    • Filistin müdafaası

      1-Pkk ya Filistin’de bulunan 234093248 çeşit örgüt içinden sol “bir” tane oluşum yardım etti bundan 50-60 sene önce bu durum bizim desteklediğimiz filistin halkını bağlamıyor.
      2-İzzeddin el Kassam adını 1.dünya harbinde kudüsü işgal eden ingiliz kuvvetlerine karşı filistindeki Müslümanları bir araya getiren, enver paşanın emri altında olan, filistinli bir Osmanlı subayından alıyor.
      3-Ermeni soykırımını destekleyenler listesi aşağıdaki linkte ve bu sözde soykırımı tanıyan ülkeler içinde filistin yok. Yani bu da tamamen yalan bir bilgi.

      https://tr.wikipedia.org/wiki/Ermeni_Soyk%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1%27n%C4%B1n_tan%C4%B1nmas%C4%B1

      Cehalet bir yerde tercihtir lakin Allah kimseye çocukların ve sivillerin ölümünü savunacak ölçüde bir cehalet vermesin ve insanlıkla bağını bu denli koparmasın.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum