Uncategorized

Vampir Root Yıllar sonra Açıklama yaptı

Hatırlarsınız Vampir Root & Orçun Root vs diye bir ikili vardı sıkça haberlerde görüyordunuz bunların olaylarını ve VampirRoot birgün sanalı tamamen bıraktığını açıklamıştı ve harbidende bırakmıştı yani sözünün eri olmuştu ama yıllar sonra geride kalan bazı karanlık noktaları aydınlatmak için bir makale yazdı.

Merhabalar,

Bildiğiniz üzere 2020 de sanal belasından kurtulmuştum sebebi ise zaten çok cocukca hareket yaptım orçun ve devhomilde biletimi kesti. İyiki kesmiş. Sanal yüzünden elimizi pisletmekten başka birşey yapmıyormusum 🙂

Sadece acığa kavuşturmak istediğim bazı konular var tabi sizin düşünceleriniz nedir bilmiyorum ama ben sana anlatmak istiyorum.

bundan 5 sene önce girmiştim ben sana 2018 yılında hiç birşey bilmezdim tek yaptıgım sey ismini bile hatırlamıyorum şuan ama su sunucuya dosya yukleyıp diğer sitelerde -vampir.html gibi aratıyorduk sadece onu biliyordum oda youtubeden falan. Daha sonra ben bi site açtım orçun la ysuf bu siteye index bastı onlarla da öyle tanıştık.

Benim hiç bir zaman vatan sevgisizliğim olmadıadıma PKK iftiraları attılar İşte cc ile ugrasıyor diye iftiralar attılar anma velakin biz hiç o toplara girmedik.

Tek derdimiz bir sm cekelim hack formu basalım bu olduydu.

yaşlar geldi artık askerlik yaptık geldık 2 ay oldu şyle bir baktımki geçmişime çok salakca seyler yapmısız. Neyse

Gitmeden önce kimseden helallik alamadım öncelikle Devhomil ve Orçun Root a helal olsun beni piyasadan silmişlerdi ellerine sağlık.

Root Ayyıldız zaten hep dostumdu hiç yanlız bırakmadı onla reelden buluşup beraber cafeye gitmişliğimiz bile var.

Beni ilk hackleyen kişi Asakir olmuştu onda da helal olsun cidden güzel iş yapmıştı

Lamerhaber.com sahibi spawn di sanırsam cok hatırlamıyorum onunla da iyi kötü atışmalarımız olmuştu tabi o adamların pek bir suçu yoktu genelde hep benim bok yememdi. Sende hakkını helal et dostm

Zymper olsun Asane olsun hatırlamadıgım daha bir çok isim var hakkınızı helal edin siz kendinizi biliyorsunuz iyi veya kötü.

Benim sanala girişim ve silinişim belli bendende kısa bir tavsiye bu işlerden bir yol olmuyo aklınız varsa siber güvenlik şirketlerine girin.

Şuanda aydın / efelerde ikametgah etmekteyım varsa burdan arkadasımız her zaman caya corbaya beklerım.

Ayrıca internet cafe açtık sagolsun babamın destegi ile sabah akşam orayı yönetmek ile meşgulum malum sanal yuzunden okul okumadık.

1 tane dosya acıldı siberden sadece adıma oda veri kaçırmaydı hatırlarsanız zamanında bazı scriptler yaymıstık oda lisanslı ve patentli birine gelmiş tazminatimizi ödedik helallik aldık geçti gitti.

şuanda herhangi bir sosyal medya platforumu kullanmıyorum internette bile tek tük giriyorum

kısa ve öz ile dostum düşmanım kırgın olduğum kim varsa hakkını helal etsın benden yanada herkese helal olsun.Kalbini kırdıgım kötü söz söylediğim herkesden özür dilerim özellikle orçundan 🙂

Sanal hayatınızda hepnize başarılar dilerim. Bu arada lamerhaber ve hacknews ekibine ayrı basarılar dilerim..

sağlıcakla kalın.

10 Comments

  1. ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

    HELAL OLSUN SENİN YARAĞINI YERİM 🙂 ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN KIYAK YAPTI https://owlhackers.com/
    ghosthackerz.org FORUM SİTELERİNE KAYIT OL

  2. Neden hackladılar seni nerdeler şimdi

    • ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

      Sen Adımı soyadımı bir daha kullanma gerizekali kardeşim göt korkusundan adımı soyadımı kullanıyor yüreğin varsa gerçek adın soyadınla yazarsın gerizekalı 🙂

      • Ersel Joule

        Benim haberimi niye yaptırdın götün oğlu orospu oğlu az bekle sen babanı arayıcam

        • ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

          Ulan ERSEL JOULE hayatını kaydım hala ne atar gider yapıyorsun benim babamı aramaya kalkışırsan seni polise ihbar ederim kaşınma kaşırım

  3. Emine Cebeci

    Bu Mampir Ayyıldız ile arkadaş mıymış moruk ya. Olum zaten adam olsan o dallamayla arkadaş olmazdın aq. Eskiden hiç de öyle az buz suçun yoktu cc ile sağdan soldan birşeyler geçtiğin günleri unutmadım. Ne demişler; kasna yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu. Senin durum da bu hesap hadi eyw.

    • ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

      Helal olsun abla çok güzel söyledin seni seviyorum

  4. ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

    BU ARADA KENDİME FALAN İŞ BULACAĞIM TELEFONUMU ALACAĞIM VE SANAL ALEME GİRİŞİMİ YAPACAĞIM VE SANALA FENA GERİ DÖNECEĞİM

  5. Yeni defacerler gümbür gümbür gelio herkese başarılar dilerim

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum