Uncategorized

Ghosthackerz.org Hacklendi Yerden yere Çarpıldı !

Ghosthackerz.org adlı hack forumu daha 2 aylık bir oluşumdu diyebiliriz, deface kasıp mirrorlar almayada başlamışlardı yani anlaşılan bir yola baş koymuşlardı ama işler planladıkları gibi gitmedi ! bir başkasıda onlara BAŞ koydu !

KIZLIKLARI YIRTILDI ! CAARTT

Öğrendiğimiz bilgilere göre Ghosthackerz ekibi üye toplamak ve aktiflik toplamak için imhatimi adlı kadim hack forumundan üye çekmeye çalışmış , yani bildiğiniz akılsızlık bu, muhtemelen cehaletten ötürü yaptılar, üstüne birde bizi kimse hackleyemez çıkışında bulunmuşlar , yani tahrik üstüne tahrik ? hemde imha ekibine ? tabi imha timi adminlerinden Revonzy böyle durumları affetmiyor herkes bilir , bunuda affetmedi ve dostu ArriveCja kod adlı hacker ile birikte Ghosthackerzi yerden yere çarptılar ! Adeta tecavüz ettiler , henüz bakire olan Ghosthackerzin kızlıklarını patlattılar, öyle bir patlama sesi geldiki Lübnandaki beyrut limanında olan patlama bile sönük kalırdı bunun yanında!

Kanaması olan Ghosthackerze bir kutu yara bandını komidinin üzerine bırakan Revonzy yine burada adamlığını göstermiş oldu.

https://streamable.com/7et8aw

24 Comments

  1. Dj_Taleh

    Mirror nerde acaba?
    Chromede adeta vardır böyle şeyler:D

    Zone-h mirroru alın yada archive.is den alınız, zahmet etdiniz sonuçta.
    ElinizE sağlık…

  2. bu haberi silmezseniz sizi tarihe gömeriz

  3. furkn

    HAHAHAH TAMAM 🙂

  4. Bana bak cem yurt o zoneleri kaldırıyorsun yoksa ananı sıkkerım zaten wordpress sitende acık var bugün yarın basıcam sitelerine enayi seni.

  5. la susun aq lamerleri çakma mafya tavırlarınızı ayrı sikerim klavye tutan ellerinizi ayrı sikerim

  6. Forum sitesine kayıt olun

  7. Ghost hacker baş komutanıyla görüşme sağlayıp arayı bulurum

    • ÜNLÜ TÜRK HACKER SERKAN

      ghosthackerz admine buradan söylüyorum neden hesabıma ban attın bana hesap ver

  8. Çoluk çocuğun takıldığı kendi çaplarında eğlendikleri bu alan siktir edin cevaplqra baksana ddos koruması varmış ouahahhahah

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum