Uncategorized

Türkiyenin En Aktif Hack forumları 2023 Listesi

Türkiyemizin en aktif Hack forumlarını hem sıralayacağız aktiflik sırasına göre hemde haklarında kısa açıklama ile sizlere bu siteleri tanıtacağız. Tanıttığımız sitelerden bazıları sakıncalıdır biz yine çoluk çocuğun bu sitelere girmesini tavsiye etmiyoruz, Ailenizin kontrolünde sadece bilgi öğrenmek kendinizi geliştirmek için kullanın lütfen.

illegalPlatform.com Hacker Forum sitesi

illegalPlatform yani bu site tamamen illegal bir sitedir , Kuruluş son 10 sene içinde diyebiliriz, hack ve yasa dışılığın sonuna kadar yaşandığı bir hack forumudur, üyelik free değildir yani elinizi kolunuzu sallayarak üye olamazsınız, ilk önce bir adet kripto walletiniz olacak , birçok kişi üye olmaya bile korkuyor ve üyelik ücretini başkaları aracılığı ile göndermeyi tercih ediyor, yani böyle bir hacker forumuna üye olacaksam tamamen Anonim olmalıyım diye düşünüyor olabilirler, şuanda en çok anlık online ve etkileşimin olduğu forum burasıdır ama yinede +18 uyarısı yapalım. Ayrıca icq gurupları ve telegram guruplarıda vardır ancak herkesin koalyca katılabileceği biyer değildir.

Turkhackteam.org Hacker Forum sitesi

TurkHackteam Türkiyenin şuanda mevcut en eski ve yaşlı 2. forumundan birisidir ve etkileşim olarak en iyi 2. hack forumudur , İçerik olaraksa en çok konu ve dökümana sahip 1. sitedir, daha önce tamamen illegal iken birden bire illegal çizgiden baya bir dışarı çıktılar ama hernekadar güvenlik sitesi tarzında takılsalarda mevcut üye kitleleri hala eski hacker üyelerden oluştuğu için siteden illegali silemediler ! aynı zamanda Atatürkçü bir yapılarıda vardır, kimse ile polemiğe girmezler kendilerine belirledikleri bir misyon vardır.

Spyhackerz.Org Hacker Forum sitesi

SpyHackerZ.Org Türkiyenin şuanda en eski ve en seksi Hack sitesidir aynı zamanda kitle olarak birbirine çok bağlı yüzlerce kişiden oluşur , birçok başka hack forumunun açılmasınada öncülük etmişlerdir yani tam bir idol hack forumudur , imhatimi adlı diğer bir hack forumu ile doğrudan bağlantılıdır. Ticaret yoğun şekilde döner özellikle bu sitenin Telegram gurubu vardır “https://t.me/spyhackerz_org” ve çok aktif bir guruptur ticaretler yapılır genelde ve internetten para nasıl kazanılır burda gösterilir. İçerik olarak ise en geniş arşive sahip 2 . site olarak bilinir yani forumda 115.000 kadar içerik vardır, ve ilk defa hacker olmak isteyenler bu siteyi tercih edebilirler. Ayrıca bu siteye girerken erişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz çeşitli sebeplerden dolayı sitenin sakıncalı olduğuna veren güvenli internet kurumu tarafından Aile ve Çocukların girmesi yasaklanmıştır ancak siz Buraya tıklayarak bu yasağı iptal edip girebilirsiniz veya alternatif olarak vpn proxy kullanabilirsiniz.

Turkhacks.com Hacker Forum sitesi

Turkhacks olarak bilinen bu hack sitesi ise nerden baksanız 5-6 senedir online durumdadır bu siteyede güvenli internet blokeleri uygulanıyor burayada girerken spyhackerze girmek için yapmanız gerekenleri yapmalısınız, forumları genelde warez içeriğe yönelmiştir yani her türden scripti buradan mutlaka bulursunuz , hacke yeni başlayanlar için çok ugun değildir buraya katıldığınızda genelde sizinde katkı sunup paylaşım yapmanız gerekir.

Üye olmanıza değecek site sayısı sadece bukadardır bunların dışında kalan ufak sitelere üye olmayınki zamanınızı boşa harcamayın çünkü sahipleri genelde amatör ve lamer olur yani bilgisiz insanların açtığı hack forumlarından ibaret olur size hiçbir katkı sunmaz ve gelişim gösteremezsiniz sadece paranızı çalmak sizi sömürmek peşinde olurlar, ayrıca kendinizi geliştirmek için bizce hack forumu riskli bir iştir sonuçta aklınız başka düşüncelere kayabilir iradeniz iyi değilse bu tarz sitelerden uzak durun komple ve bir güvenlik forumu veya udemy gibi sitelerden bilgi edinmeye bakın.

Entrümpelung firma Hack forum