Uncategorized

Zone-add.Org Kapandı Scorpiol KAÇTI !

KORKAK BİR KARRI GİBİ KAÇTI YİNE

Scorpiol kod adını kullanan kalitesiz lamer yani asıl adı ile SEFA yeni açtığı mirror sitesi olan zone-add.org adlı ucuz taklit mirror sitesinin veritabanını polislere teslim ettikten sonra siteyi tamamen kapattığını açıkladı. Bu korkak sefa şaşırtmadı her projesini yarım bırakıp kaçıyor insanlar sürekli mağdur bu piçin sitesine tek yazı bile yazmayın belki bu şekilde wc ye düşen son bok tanesi gibi kaybolur gider.

UTANMADAN AÇIKLAMA YAYINLADI

Scorpiol Açıklaması: Arkadaşlar siteyi kapatıp kaçtığım için çok özür diliyorum tüm mirror alanlardan , ama kimse endişe etmesin veritabanı yani ip numaralarınız vs hepsini ben karakola teslim ettim elhamdülillah , neden kapattığıma gelecek olursak bilmiyorum valla ben böyle gel git akıllıyım küçükken menenjit geçirmişim o yüzden stabil birisi değilim, anlayış gösterirsiniz umarım ! zaten scripti başka mirror sitelerinden özenerek fabrikada çalışarak kazandığım tüm maaşımı koderlere vererek kodlatmıştım ama açıkcası bombok bişeydi yani hevesim kırıldı zaten, bana göre değil böyle şeyler anlamayada başlıyorum biraz 10 yıl sonra , yaptığım hiçbir proje tutmuyor aq hep hüsran hep göz yaşı hep kuş kanadı aq ! bazen diyorumki odamda tek başımayken yani günün 24 saati boyunca ! düşünüyorum işte diyorum hiç hack olaylarına karışmasamıydım ? ne bileyim odama yaptırdığım 2mtx 4mt ölçülerindeki bardak raflarına Türkiyenin her yerinden getirttiğim bardakları koleksiyon yapıyordum ama mutluydum inanın.. yani tek dikkat etmem gereken kulplu bardaklar ile kulpsuz bardakların aynı sıra rafta olmamalarına dikkat etmekti ! yani hem hobimdi hemde çok zekada gerektirmiyordu, ama bu hack işlerinden sonra beynimin tamamını bu işe ayırmak zorunda kaldım, zaten kapasitem düşük yani yapamadım işin aslı, kimsede bana destek olmadı hack camiasına kırgınım.. bir bardak kadar kırgınım yemin olsun ant olsunki. Tamam icraatim yok ! Tamam lider vasfım yok ! Tamam hack bilgim yok ! Tamam zekamda düşük amk ! ama ne bileyim keşke destek vereydiniz, bazen fakir çocuklar bim poşetine icardi yazıp forma diye giyiyor ya , sonra herkes çocuğa destek oluyor, lan işte o bim poşetini forma diye giyen kardeşiniz bendim sefa ben ! bende onun hacker versiyonuydum sadece ilgi ve saygı bekledim, bak saygı derken ayak parmaklarım titredi, omuriliğimden kanat çıkacak gibi oldum yeminle bak bu kelimeyi duyunca dayanamıyorum birdaha yazmıycam yazmaz olaydım kusura bakmayın…

1 Comment

  1. Emine Cebeci

    Üzülme aslan oğlum am suyumla yıkadığım 40 yıllık küflü bardağımı sana gönderiyorum. Koleksiyonuna eklersin. Endişelenme ben seni destekliyorum aslan kocam.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum