Uncategorized

fsecurity.org sifonu çekti

ilk nicki Bozkurt olan sonra nikini Nefarious olarak değiştiren hacker ve php’nin mucidi tarafından kurulan Fsecurity.org {Fuck Security} artık hack alemine veda etmeye karar verdi ve ansızın kepenkleri kapatıp sonsuzluğa uğurlandılar , son 2 senedir bir sike merhem olmuyordu ama ilk açıldığı sene bir miktar popüler olmuştular bunuda kabul edelim, yiğidi öldür götünden sik gerekirse ama hakkını ver demiş atalarımız ! Hatta ve hatta double penta at ama yinede hakkını yeme !

100 Liraya vermedi

Nefarious zaten bayadır o forumdan kurtulmak kapatmak istiyordu hatta sırf bunun için satışa bile koymuştu ama teklifler baya az gelmişti , maddi olarak en yüksek teklif 100tl olunca Nefarious dellendi ağzı köpürdü ve gerekirse kapatırım yinede satmam dedi. Dediğini yaptı ve siteyi kapattı ! Midyeci mutlu..

Yalan yok sitesini hiç ziyaret etmesekte bir hacker arkadaşımızın gidişi burukluk yarattı ! hani komşu iki esnaf olur ya birisi diyabetten ölür gider dükkan kapanır sonra öteki esnaf çok üzülür ya işte tamda öyle bir durum bu..

Kim ne derse desin kendisi Adamdı ! Yolun açık olsun hayatında başarılar Nefarious

4 Comments

  1. Uygh

    Haber göndericez ama iletişim kısmında hata var admin

  2. Fsecurity adminiyle reelde buluşup ayaklarını koklaya koklaya yalamış ve emmiştim sonra bana iyanet etti.

  3. Midyecinin Arkadaşı

    Midyeci’nin ahı tuttu bunlara. Bu arada Midyeci çiftlik açmış kendine midye ve istiridye yetiştiriyor duruma göre inci işine de girebilirmiş.

  4. Isim

    hack sitesi dünyasında yapılan en büyük vefasızlık belki midyeci ye yapıldı adama bu veledlerin formunu sıfırdan yaptı büyüttü biyerlere getirdi adam etti ama vefasızlık ettiler

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum