hack haber

Suç Hisarı Kurucusu Açıklama Yaptı

Dark Net / Deep Web tor ağı üzerinden yayın yapan hack platformu kurucusu manolya kod adlı hacker’dan Türkiye istihbarat ekibinin bilişim suçları birimi kurulması hakkında fikir ve görüşlerini belirtmekten çekinmedi.

İlk Milletinin Verilerine Sahip Çıksın!

Bilişim suç oranlarının artmasındaki en büyük etkenin liyakatsız kişilerin devlet bünyesinde çalışıp veri sızdırmasına dikkat çeken Manolya; Yıllar boyunca insanların kişisel bilgileri internette gezip durdu. Bunu siz yaptınız. Alanında uzman olmayan ve güvenilmeyen ne güdüğü belirsiz insanları ekibinize alıp milyonlarca insanın bilgilerini onlara teslim ederek, bu suçu siz işlediniz. Şimdi çıkıp, bu suçlar için birim kurduğunuzu açıklıyorsunuz. MİT gibi bir oluşumda neden interney suçları şubesi açılıyor? Siber suçların yeterliliği konusunda emin değil misiniz? Yıllar boyunca hiçbir şey yapmamak insanları suça teşvik etmek değildir de nedir? Uzun bir tarihi geçmişi olan Türkiye milletinin çabasız çırpınışlarından başka bir şey olarak görmüyorum. Ülkedeki bilişim suçlarının önüne geçemeyeceksiniz. Sizler daha kendi halkının bilgi güvenliğini sağlayamazken darknet’deki kaçak kredi kartından ödeme çeken kişileri mi yakalayacaksınız? Kusura bakmayın ama nah yakalarsınız. Hodrimeydan!” açıklamalarında bulundu.

Suç Hisarı Oluşumu Kaç Yılında Kim Tarafından Kuruldu?

2017 yılında Manolya kod adlı azılı hacker tarafından kuruldu. TOR ağı üzerinden aktif edilen platform en büyük hacker gruplarından biri olarak bilinmektedir. Deep Web’in kalesi olarak tanımlanan suç hisarı güncel olarak aktivitelerine devam ediyor.

Suç Hisarına Nasıl Kaydolurum?

Ne yazık ki biz bir hack haber ajansı olarak sizleri suça itecek paylaşımlar yapmaktan çekiniyoruz. Bundan dolayı tor linkini sizlerle paylaşmamız mümkün değil. Suç hisarı normal internette bulunmamaktadır.

Suç Hisarı Üyeleri Hangi Ülkeden

Çoğunluğu türklerden oluşan grubun içerisinde arap, rus, hintli, bulgar kesimlerin de olduğu gelen bilgiler arasında.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum