hack haber

illegaltoplum.org BQX ‘u Yedi !

illegaltoplum.org domaini ile geçtiğimiz aylarda yayına giren site BQX kod adlı imhatimi hackeri tarafından hacklendi ve sözde illegal hayatları yalan oldu.

KERHANE ÇOCUKLARI

illegaltoplum.org adlı siteyi önce tanıyalım nedir ne değildir ? Öncelikle bu sitenin kurucuları Kerhanede yasak aşk sonucu doğmuşlar sonra onlarda her çocuk gibi eşit haklarda eğitim hakkı kazanıp Türkiye okullarında okudular , normalde eğitimimiz Vatan , Millet , Bayrak sevgisi üzerinedir yani kendi halkına yani kardeşlerine karşı zararlı olmamayı ilke edinir ve çocuklarında bu ilkelerde olması beklenir, ama ne yazıkki illegaltoplum.org adlı sitenin kurucuları ve üyeleri bu mentaliteden çok uzaktalar çünkü dediğimiz gibi kerhanede doğdukları için topluma karşı ve devlete karşı zararlı işler yapıyorlardı.

Siz kim illegalite kim ? domain adınız bile özentilik kokuyor ? bilgi yok birşey yok tek yaptığınız kimseye zararı olmayan Türk vatandaşlarının kimlik bilgilerini dağıtıp paylaşmak ve insanların huzurunu bozmak.

ÇIKARIP KAFALARINA KAFALARINA VURDULAR

Ama işte vatanına ve milletine bağlı bir gurup olan imhaTimi.Org bu yavşakların haddini bildirdi ! Çıkarıp kafalarına kafalarına şaap şaap vurdu deli sarhoş etti bunları ! imhatiminin bir evladı olan BQX tek başına bu eşşekleri bafiledi ve arkalarına geçip 10 puanı aldı.

Helal olsun BQX yiğit adamsın aldığın puanlar sana helal olsun , belini incitmişsin ama olur öyle arada bir anda hırsla vurunca  olabilir sana kekik çayı tavsiye ediyoruz yorgunluğunu alır.

ÇOBAN OLUN ONURLU YAŞAYIN OROSPUÇOCUKLARI

Köylerde Çoban aranıyor güzelde maaş veriyorlar , cidden gidin çoban olun hem kendinize hem ailenize bir hayrınız dokunur.

Hackleniş görüntüleri , admin panel görüntüleri ve yedikleri indexin görüntüleri için aşağıdaki url ye girmeniz yeterli her türlü detay orada işenmiş.

https://imhatimi.org/forum/threads/illegaltoplum-org-hacked.23646

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum