Gündem Haberleri, haber

Meta Verified Türkiye’ye geldi aylık fiyatlar belli oldu

Geçtiğimiz aylarda twitter blue aboneliği gelmişti,Bir çok troll bir çok dolandırıcılık yapıldı,Reklam verenlerden aldığı tepkiyle birlikte gri,turuncu rozet getirdi,bu sayede bu gibi troll,dolandırıcılıkların önüne geçmişti.

Özgüven patlaması yaşayan Mark Zuckerberg bu sistemi instagram ve facebook’a getireceğini duyurmuştu,bazı ülkelerde test edilip kullanıma sunulmuştu,Geçtiğimiz gün Türkiye’de kullanıma sunuldu.

Şuan için sadece mavi rozeti olan instagram bakalım ilerleyen günlerde farklı rozetlerde getiricekmi,Aksi takdirde twitter’ın başına gelen olay facebook,instagram’ın başına gelebilir.

Meta Verified aboneliği Facebook hesabı için web sürümünde aylık 279,99 TL olarak ücretlendiriliyor. Ancak şu an için hala bir bekleme listesi karşımıza çıkıyor. Android ve iOS cihazlara baktığımızda Instagram için yine bir bekleme listesi görünse de söz konusu açıklama şirketin resmi açıklaması olduğu için kısa sürede bu özellik tamamen, tüm kullanıcılara açılmış olacaktır. Bu arada bazı durumlarda web üzerinden onaylı hesap almak mümkün olamayabiliyor. Buna da dikkat etmek gerek.

 

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum