Hacker Magazin

İŞEMELİ SIÇMALI AYİN YAPIYORLAR! SRT (SLOWYCAN, RİTALİX, TRON) Örgütü Kimdir?

Türkiye’nin en büyük hack forumlarından biri olan İmhatimi hack forum içerisinde, çok büyük bir skandal’a şahit olduk. Yetkililerin bile içinde bulunduğu bu skandal haber, hacknews ajansındaki çalışanların arasında dahi büyük bir çatışmaya yol açtı!

İŞEMELİ SIÇMALI AYİN, BU NASIL BAŞLADI?

Kurucu Mectruy genç üyelerine nasihat verirken, SpyHackerz üst yöneticisi Slowycan adlı kişinin baş kaldırarak “bir kız üzerime bedenime işese hoşuma gider!” lafıyla ortalık alev almaya başladı. IMT Üst düzey yetkilisi Tron adlı admin, Mectruy’un bahsettiği nasihatları bir kenara bırakarak isyanı devam ettirdi, “ağzımı açtım, işeyin kızlar!!!!!” diyerek isyanı alevlendirdi.

SpyHackerz üst yöneticisi Ritalix, “Ağzıma sıçsa, yerim yanına 2 yumurta kırarım!” diyerek kendini tamamen bağımsızlaştırdı! Slowycan buna hak verirken, tron bu konuda hala sessizliğini koruyor.

İSYAN BASTIRILAMADI!

SpyHackerz Üst Düzey Yetkilisi SkullZ, Kurucu Mectruy ile birlikte ortamın sakinleşmesi için başka fanteziler ortaya sunsa da Slowycan, Ritalix ve Tron üçlüsünün başlattığı KIZLAR ÜSTÜMÜZE İŞEYİN, SIÇIN! isyanın hala bastırılamamış olması, imt halkını korkutuyor.

SON DAKİKA GÜNCELLEMESİ !

IMT Bu olaya el koymak için kişileri mimlemeye başladı! Slowycan’ın üyeliğinde Tuvalet ve Klozet simgesi var!

SLOWYCAN

Slowycan’dan Açıklama gecikmedi!

Açıklama

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum