Genel, haber

2023 Aktif Hack Siteleri

Merhabalar,

Sizlere emeğinizin boşa gitmeyeceği, kaliteli hack forumlarını/sitelerini bu başlık altında toplamak istedik. Açılıp 2 gün sonra kapanmayacak, beceriksiz adminlerin yönettiği sitelere yöneltmek istemeyiz. Bot basarak üye sayısını çok göstermek isteyen kimseye yer vermedik.

1. SpyHackerZ

Kuruluş senesi: 2006 / Eylül. Domain anlamı: “Spy” Casus, ajan anlamındadır. “Hackerz” Hackers anlamındadır. Sondaki olması gereken “s” eki “z” olarak değişmiştir. Avrupa’da gençler arasında “z” eki çokça kullanılır. 2006 yılında Mectruy tarafından kurulan bu platformun gelişmesinde 2017 yılından bu yana ise Morningstar büyük rol oynamıştır.

2. İmhaTimi

2005 yılında Mectruy tarafından kuruldu. Eskilerden hack forumu. Şuan da SpyDark gibi önemli isimler forumu yönetmektedir.

3. TurkZ Grup

Önceki isimleri DarkDevilZ. 2007 senesinde kuruldular. Daha sonra isim değişikliğine gidip 2016 senesinde yeni bir domain ile açıldı. Kurucuları DarkCOD3R ve EfendiBey. Kaldıkları yerden bayrağı devralan Zer0Day ve S4tyric0n.

4. Hacktivizm

Hacktivizm, 2020 yılında kurulmuş bir siber güvenlik forum sitesidir.  Kurucuları: FataLworm, KocaReis, Can, SEZERMX.

5. TurkHacks

2005 yılında kurulduğunu söylüyorlar. Kurucusu DeepiMpaCt.  Warez içerik ile ün salmıştır.

6. FatalZ

Hacking ve Warez Forumu 10 Eylül 2019 tarihinde Evils tarafından kurulmuştur.

7. Warriors

2022 yılında Majesty ve Brian kuruculuğunda açılmıştır.  Sağlam saldırıları ile ön plana çıkmaktadır.

8. Ajanlar

2012 yılında kurulduğunu düşündüğümüz hack forumu. Kurucusu: RaD0. Şuanda yönetimde Fanetsa ve G3nzo var.

9. Türk Hack Team

2002 yılında Arsenik tarafından kurulmuş, Türkiye’nin en eski siber güvenlik ve hacking forumlarından biridir. İsmini ilk olarak ZoRRoKiN önderliğinde Microsoft’un web portalı MSN’in alt alan adlarından birini hackleyerek  duyurmuştur. Kendilerini Atatürkçü ve milliyetçi temellere dayandıran bir Türk hacker grubu olarak tanımlamaktadırlar.

Bazı platformlar daha var. Lâkin bilgilerine ulaşamadıklarımız oldu. Eksik varsa kusura bakmayınız. Bu forumlara üye olup sizde ekiplerinde yer alabilirsiniz.
Selâmetle.

HackNews – Tarafsız Habercilik

13 Comments

  1. YaRaMaZ

    Warriorsla Turkz alip deepwormzla illegal platform mu almamak?

  2. deepwormz dünkü site. ayrıca illegal platform dışarıya kapalı. bilgi yok doğru dürüst. kimseye de özellikle gidip sormayız

    • ZeuS

      Kankam Madem deepwormz dünkü site niye warriorsla turkz’ü aldın listeye diyeceksen turkz’ün tarihi eskiye dayanıyor ee ozaman deepwormzda çok eski kurulumda ? ayrıca ip dışarıya kapalı olabilir ama icraatları veya adları belli pek adil olduğunu düşünmüyorum bu listenin esenlikle kalın.

  3. YENİ FORUM AÇILDI !
    mgateamtm.site

    Şeriat ve Monarşi yönetimi ile yönetilen, cyber-warrior’un devamı niteliğinde hack forumu

  4. O zaman kaldığımız yerden devam..

  5. kürt

    warriors ve turkz çöp lamer sitesi olduğu gerçeği

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum