Eleştiri hack haberi, Gündem Haberleri, haber, Tespitin dibi

Dusty Layne Şizofren Haplarını Kullanmayı Unuttu!

Şizofren Dusty Layne Kimdir?

Merhaba Hacknews takipçileri, bugün sizlerle Şizofren Dusty Layne kimdir bundan bahsedeceğiz.

Şizofren Dusty Layne kendisini Layne ekibinden zanneden, yazılım biliyor musun dediğinde bütün yazılım dillerini biliyorum diyen (HTML yazarken arkaya müzik koyup edit yapan), 3 yıldan beri konuştuğu arkadaşına başkasıyla konuştuğu için engelleyen ve rezil etmeye çalışan ve en önemlisi kendini SOSYAL MEDYACI ve HACKER zanneden araba takozunun tekidir. Şimdi ise yukarıda ki dediklerimizden detaylıca ve teker teker bahsedelim.

Kendini Layne Ekibinden Zannediyor

Nedense kendisini Layne ekibinden zannediyor fakat araştırmalarımıza göre bırakın Layne ekibini bunu SANALDAN KİMSE TANIMIYOR. Sadece belirli insanlarla konuşup onların bilgisizliği ile kendisini yüksek gösteren bu şekilde ünlenip kendisini Layne göstermeye çalışan beceriksiz birisidir. Bari eski Layne den birisinin kullanıcı adını kullan daha inandırıcı olurdu. Bunların hepsini geçtim herkese Instagram DM üzerinden mesaj atıp arkadaş olmaya çalışan fakat HERKESTEN ENGEL YİYEN birisidir. Bu arada karşı taraf bunu engellemeyip cevap verince (%5 lik bir şans) bu SOHBET EKRANINI SS ALIP STORY ATAN birisidir.

Baba Parasıyla Bilgisayar Mühendisi Olanlardan

Baba parası sayesinde %100 burslu bilgisayar mühendisliği okuyan Şizofren Dusty Layne bilgisayar hakkında hiç bir şey bilmiyor. En iyi arkadaşı olan K*na***ı Has** (Kendisini tanımadığımız için sansürlendi.) sayesinde bütün Instagram scriptlerini, methodlarını ve benzeri şeyleri ona yaptırıp kullanıyor tabii kullanırken de yine aynı kişiden yardım alıyor. Bu sayede Instagram mavi tikli hesaplar düşürüyor ama kendisinin hiç bir halt yaptığı yok arkadaşı olmasa bırakın sanalda durmayı telefon kullanmayı bile bilmezdi bu maymun suratlı. Bunlardan farklı olarak bir de hiç bir şey bilmediği gibi insanlara tam tersi davranıp sanki herşeyi biliyormuş gibi davranıyor. Ciddi bir konu açılıncada hemen konuyu değiştiriyor AMA YEMEZLER ŞİZOFREN DUSTY.

6 Yaşındaki Çocuklar Gibi Davranıyor

Her insanın kendi özgür iradesi vardır fakat bu şizofren, arkadaşlarının başkaları ile konuşmalarını istemez gibi bir de kendisine tapmalarını istiyor. Bunu gören arkadaşları bundan uzaklaşıyor ve şizofreniniz delirdiği için insanlar hakkında saçma sapan itiraflar atıyor ATSA NE OLACAK STORYSİNİ 4 KİŞİ GÖRÜYOR.

Dolandırıcılıkta Zirve Yapmış

Baba parasıyla gittiği Antalya tatillerinde turistlere mavi tikli hesaplar satmaya çalışıyor. Sattığı hesapları tatil bitiminde bazı methodlarla geri alıyor. Ne kadar bir pislik olduğunu buradan görebilirsiniz.

Şizofren hakkında bildiklerimiz bu kadar eğer yeni bilgi öğrenirsek habere eklemeler yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Tarafsız habercilik sundu.

 

 

 

 

1 Comment

  1. Mhz den

    Kendisini zamaninda taniyorum %100 doğru HAJXJSBCBSBFMSBCMANCKE kahkaha attim okurken bu kadar hakli bir yazi olamaz

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum