hack haber, Hackhaber

illegalcommunity.org Gödden Yedi !

RootAyyıldız bir dozer gibi ezmeye devam ediyor ! bukezki hedefi illegalcommunity.org adlı Kokuşmuş lamer mekanı oldu. Bok çukurunu hackledi ve kapağı yapıştırdı. Ayrıca Tüm veritabanını çekti emniyete birimlerine yolladı forumdaki tüm üyelerin ip numaraları ve adminlerin ip numaraları dahil.

RootAyyıldız kod adlı hacker 3 günde 3 hack forumunu hackledi ! gerçekten ciddi bir performans bu ! sevmeyebilirsiniz bu şahsı ama şuanda bu tarz icraat yapan en fazla toplamda 3 kişi var bunu unutmayın.

RootAyyıldız açıklaması: Normalde lamer mekanlarını hedef almıyordum ancak hepsini tek tek indirmeye başladım gerekçe olarak ise ” Türkiye cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü temsil eden TC vatandaşlarına zarar verici paylaşımlar ” bildiğiniz gibi ben vatan sevdalıları timine bağlıyım ve gereğini yaparım her daim. Bu tür salakları hacklerken zorlanmıyorum mesala bu mal sürüsünü hacklerken pide yiyordum ! Hacker olmadan hack forumu açmayın !

illegalcommunity sahibi: Eyy RootAyyıldız sana demedimmi dokunma bana diye ? ayağının altını yalarım dedim ! evin ve hamburgerci arasında ayakçın olurum dedim ! ulan hatta orosğun olurum geceleri kullan beni dedim ! bunca vaadlerim karşılığında yinede beni hackledin ve kazzığa oturttun yazıkları olsun sana be !

Mirror kayıtı: https://archive.is/MV9OR

1 Comment

  1. ACE Veen

    Hem sövüp hem övmek xd

Leave a Reply