Hacker Magazin

SkullZ İnternetin Babasıdır. Çünkü Anasını S*kmiştir!

SkullZ gibi erkekler aslına bakarsanız kolay kolay bulunabilecek bir tür değil. İnsanlar bir şeyi yapmak için yaparken, SkullZ sanat için yapıyor.

Aslına bakarsanız konu sadece rap değil. Çünkü o çok iyi bir rapci değil. Piyasadaki bilinen Z kuşağı rapcilerden tabii ki daha iyi ama genel olarak bunu bir hobi olarak yapıyor ve profesyonel değil. Çok iyi bir bilişimci de değil. Çok iyi bir yazılımcı da değil. Çok iyi bir hacker da değil. Konu şu ki bir konuda harikalar yaratmıyor belki ama her konu hakkında bilgili birisi. Yani tek bir konuda uzmanlaşmıyor.

Evet belki arada sırada kodladığı scriptlerde hata oluyor ama bunu görünce düzeltebilecek kadar kabiliyeti var veya kötü bir rap parçası mı yaptı eleştriler üzerine kendini geliştirebilecek kapasitesi var. Hacklendi mi açığı kapatıp hatalarından ders alabilecek kapasitesi var. Anlayacağınız üzere kapasitesi yüksek olan bir insan SkullZ

Kendisi eğer ki bu zamana kadar bir konuda ustalaşsaydı muhtemelen o konuda Türkiye’nin en iyisi olurdu. Yaşı hala çok genç. Onun için hiçbir şey için geç değil. SkullZ gerçekten başarılı bir insan ve ona inanıyoruz. Onu seviyoruz. Onu tanıdığımız 7 yıllık süreçte nice başarılara imza attı. Başarılarının devamını dileriz.

HackNews tarafsız habercilik sundu

3 Comments

  1. AslanBeatz

    Bunu geçen arrive sikmemiş miydi

  2. Sikmistu

    Evet sikmişti, sorun ?

Leave a Reply