Bilişim suçları

Ahmet Demir(ACE Veen) Hakkında Kamuoyuna Açık İhbar

Bu yazı bir ihbar niteliği taşımaktadır. Yazı linki ise emniyet güçlerine bildirilecektir. Telegram, Discord, Instagram ve Hack forumları gibi internet platformlarında ACE Veen veya ACEVeen kullanıcı adıyla tanınmakta olan gerçek adıyla Ahmet Demir, suça özendirme ve suç ispatlarını kasıtlı olarak yok etme gibi olaylarla tanınmakta olup, geçtiğimiz günlerdeki Discord olaylarının yaşandığı problemli illegal gruplarda bulunduğu bilinmektedir.

Bahsi geçen iletişim mecrası(Discord)’da bulunan bazı yasal olmayan gruplar Milli ve Manevi değerlere(örn: Dine ve Cumhuriyete) küfür suçu işleyerek bünyesine alım yapmaktadır. Bu tarz gruplara girebilmek isteyen 14-18 yaş aralığındaki çocuk/ergen olarak nitelendirdiğimiz yaş grubu içerisinde Ahmet Demir de dahil olmak üzere Dini değerlere ve manevi değerlere fütursuzca küfürler etmektedir.

Cumhuriyetimizin değerlerini ve insanlarımızın dini değerlerini böylesine ayaklar altına seren bu gibi oluşumların sayısını en aza indirmek hatta yok denecek sayılara çekebilmek adına caydırıcılık gücünün kullanılmasını bilinçli vatandaşlar olarak önemsiyoruz. Bu ihbarımız da tam olarak bu niyet ile hazırlanmıştır.

Ahmet Demir Hakkındaki Bazı Görüntüler;

……..

…..

İmhaTimi gibi yasal gruplarda da üyeliği bulunan Ahmet demir’in usülsüz davranışlarını fark eden yönetim ekibi Ahmet Demir’i yani Ace veen kod adlı suçluyu siteden uzaklaştırmış ve ibret-i alem olması sebebiyle ‘soytarı‘ gibisinden bir etiket verilmiştir.

14-15 Yaşlarında bu tarz olaylarla haşır neşir olan evlatlarımızın yarın öbür gün sırf ebeveynleri olarak onlara müdahale edemedik diye başka insanların, başka canların, başka ailelerin evlatlarının canını yakmaya nasıl göz yumacağız?

Bu kamuoyuna açık bir ihbardır. Kendisini bizzat emniyet güçlerine dilekçe vererek de şikayette bulunacağız. Bu dilekçede kamuoyuna sunamadığımız şahıs bilgilerini yani telefon numarası, güncel ip adresi ve ip saatlerini bizzat dilekçemize ekleyeceğiz. Ayrıca bu yazımızın linklerini de emniyet güçlerine ulaştıracağız. Böylelikle bir Türk vatandaşı olarak sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. 14 yaşında böyle olan bir insan 18 yaşında cinayet işlemesi oldukça olasıdır. Peki devletimiz halen neyi beklemektedir?

Yüzlerine baktığımızda “bundan kimseye zarar gelmez?” diye inanamadığımız çocuklarımız bilinçsizce suç işlemekten kaçınmamaktadır.

Saygılarımızla, HackNews Editör Ekibi