Gündem Haberleri

Eray B Üniversiteyi Bıraktı Ama Neden?

Aslında çok fazla sebebi olabilir. Belki okuduğu bölüm hayalindeki meslekle alakalı değildi ve “neden istemediğim bir meslek için işkence çekeyim” dedi. Belki de maddi durumu okumak için yeterli olmadığından dolayı gasp yaparken tezgaha geldi ve içeri girdiği için okul tarafından kaydı silindi. Kim bilir bu dünya’nin binbir hali var. Fakat şunu çok içten söyleyebiliriz ki ilerde çok pişman olacak.

Belki okuyarak da bir iş elde edemezsiniz lakin en azından adam olursunuz.

“Okuyan işsiz, okumayan işsizden daha iyidir.”

Tarafsız habercilik sundu.

2 Comments

  1. Ah babam ahh

    Sözün bittiği yerdeyiz diyebilir miyiz peki? Yazıyı okurken boğazım düğüm düğüm oldu. Aklıma cimri patronundan maaşını alamayıp bomba yüklü araçla işe yerine dalan kader mahkumu babam geldi. O günkü olayda patron da dahil yaklaşık 8 kişi öldü ama babam hayatta kaldı tedavi olduktan sonra hapse gönderildi. Patronu ölüp kurtuldu nasıl olsa. Olan yine benim babama oldu. Şimdi hayatını demir parmaklıklar ardında geçirecek. Aç kapıyı gardiyan..

  2. ya yeter amk ben mahkum falan değilim, suçum günahım yok tutuklanmadım hiç, ben suçlu değilim her yere #freeErayB yazıp durmayın bide aç kapıyı gardiyan şarkısını her habere koymayın

Leave a Reply