Gündem Haberleri

Eray B Kod Adlı Hackerin En Sevmediği 6 Şey!

Aşağıdaki şarkı eşliğinde okumanız önemli rica olunur.

Kapıyı çalan yemek kuryesini bile polis sanıp kapının arkasından “TESLİM OLUYORUM TAMAM” diye bağıran Eray B‘nin en sevmediği 6 şey listesini sizlerle paylaşıyoruz.

1 – Emniyet Genel Müdürlüğü

Önceki haberlerimizi de okuduysanız tahmin edersiniz ki Eray B‘nin anlaşamadığı en büyük devlet kurumlarından biri de Emniyet Genel Müdürlüğü‘dür. Tabii ki şimdi böyle söyleyince sanki onu bir vatan haini gibi gösteriyoruz fakat hayır o vatansever bir Türk evladı. Sadece polislerle çok fazla anlaşmazlığa düşüyor o kadar.

2 – Sahil Güvenlik Komutanlığı

Özellikle kendisinin bu konuda büyük bir travması vardır. Bu bir söylenti sadece kesinliği net değil. Eray B denizde boğulurken can kurtarma personelinden yardım isteyeceğine sahil güvenlik birimlerinden yardım istemiş fakat sahil güvenlik ekibi bu onların görevi olmadığı için teknesinde çekirdek çitleyerek Eray B‘nin deniz içinde çırpınmasını çekirdek çitleyip, kahkaha atarak izlemiş. Dediğimiz gibi bu sadece bir söylentiden ibarettir. Şerefli onurlu sahil güvenlik polislerimizi karalamıyoruz.

3 – Jandarma Genel Komutanlığı

Şimdi aklınızdan şunu geçiriyor olabilirsiniz; “Bu eray denen herif hiçbir kolluk kuvvetlerini sevmiyor ama nasıl kendini Türk olarak tanımlıyor. Bu artık bildiğin teröristlik amk” Erayın jandarmaları sevmemesinin sebebi köy gibi ilçelerden şehirlerden iğrendiğinden dolayı kaynaklanıyor. Ne zaman yolda jandarma görse aklına köy hayatı geliyor. Bundan ötürü Eray B jandarmaları sevmemektedir.

4 – Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü

Şaşırmayacağınız üzere listede 4. sırada yine bir kolluk kuvveti var. Eray B gümrük polislerini hiç sevmiyor çünkü Eray B, papua yeni gine’den sipariş ettiği iPhone 15 pro ile gümrük polislerinin arasında bir problem olduğunu düşünüyor. Yani ne zaman sipariş etse gümrük polisleri telefona el koyuyor. Yani eraya göre o telefonu eraydan çalıyorlar ve eray b bu durumdan hiç hoşnut değil. Polise de gidemiyor.

5 Avukatlar ve Hukukla Alakalı Her Şey

Başı oldukça sıkça probleme giren kişilerden biri olan Eray B‘nin belkide en fazla ihtiyacı olduğu şeylerden biri olan fakat kesinlikle para yedirmek istemediği Avukatlar, sıralamada 5. sırada yer alıyor. Çünkü eraya göre avukatlar eray’dan bolca para almak istiyor. Eray b ise bu parayı ödemek istememektedir. Hatta bir çok duruşmaya devletin atadığı avukatları bile reddederek, “kendimi savunabilirim” dediğini de biliyoruz. hakimin, “avukatın nerede” sorusuna ise tıpkı iskender büyük gibi “hukuk fakültesine geri gönderdim” dediği de söylentiler arasında yer almaktadır. En azından hakkında açılan davaları neden kaybettiği anlamış olduk.

6 – Narkotik Köpekleri

Aslında uyuşturucu madde kullandığından ötürü değil. Sırf polislerle alakalı olduğundan ötürü narkotik köpeklerini hiç sevmemektedir. Tabii ki kendisi büyük bir hayvansever’dir. Hatta daha önce sokakta köpekleri beslerken köpekler tarafından edirne’den istanbula kadar kovalandığı da olmuştur fakat bu onun hayvansever sevgisine en ufak bir zarar bile vermemiştir.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

3 Comments

  1. Aç kapıyı gardiyan

    Ah eray kardeşim ah… Ellerim ilk o gece titremeye başladı… Yıllar önce yüzlerce hacılara hocalara gittik kendimize dua ettirdik çünkü çocuğumuz olmuyordu. Doktorlara inanan insanlar değiliz. Biz dini bütün insanlarız. Ama bir gün doktora gitmeyi de denedik. Bana kısır tehşisi kondu. Sonra mahallemizde nefesi çok kudretli bir hoca olduğunu duyduk. Bunu duyar duymaz oraya gittik. Kendisi yapacağı dua için karımla bir odada 30dk yalnız kalmak istiyormuş. Neyse işte içerden ah uh sesleri geliyor. Dedim herhalde hocamızın bereketli nefesi sayesinde sorunlar çözülüyor. Sonra odadan çıktılar ve hoca bana dedi ki “inşallah çocuğunuz olacak” sonra sevincimden yerimde duramadım. “Hocam beni de odaya alıp 30dk bereketli ritüeller yapacak mısınız” dediğimde hocanın göz bebekleri büyüdü hemen ödememiz gereken hesabı çıkardı ve bizi gönderdi. Aradan 9 ay geçtikten sonra bir çocuğumuz oldu. Ama ne yazık ki doğan çocuğumuzun cinsiyeti kız’dı. Eşime döndüm ve dedim ki “küreği getireyim mi” eşim de dedi ki “saçmalama” neyse bu kötü bir fikirdi zaten. Sonra çocuğumu sevmek için kucağıma aldım ve ayağım takıldı pencereden aşağı düştü. Canım karım benim yerime suçu üstlendi ve şu an içerde. AÇ KAPIYI GARDİYAN

  2. HaCkEr

    By_UmUt un sevmediği şeyleri açıkladığı ufak bir video ele geçirdim https://m.youtube.com/watch?v=t9JGzgoIvNQ

Leave a Reply