haber

SpyDark’ın En Sevdiği 10 Şey Listesi!

Yazımıza hoşgeldiniz. Geleneksel SpyDark hakkında ilginç bilgiler verdiğimiz yazımıza geçmeden önce çerezinizi, mısırınızı, kolanızı alın gelin öyle okuyun. Yiyecek bişeyiniz yoksa bu listeyi okumayın.

Para

SpyDark kod adlı hackerin en sevdiği şeyler listesinin zirvesinde şaşırılmayacağı üzere para var. Açıkcası bunu hangi insan sevmez ki diye soracak olabilirsiniz. Ancak dark çok daha fazla seviyor. Yani aklınız hayaliniz alamayacak kadar…

Link

En az para kadar değerli bir şey varsa o da shell/link’tir. Çünkü bunlar en kısa sürede paraya dönüştürülebilen bir şeydir. Belki piyasada yüzlerce sıkıntılı seo müşterisi olan SpyDark kod adlı hackerin en sevdiği 2. şey linktir.

Sex

Her insanın tabiatında olan bir içgüdünün baskın hale gelmesi bazı insanların listesinde en üst şeylerden biri olabiliyor. SpyDark kod adlı hacker’ın bu zamana kadar en az 501 defa seviştiğini biliyor muydunuz. Şimdi şey diyor olabilirsiniz, her düzenli cinsel hayatı olan sadece 1 yılda o kadar sevişmiştir diye. Ancak bu yazılan 501 rakamının her biri farklı bir kadınla olan ilişkisini temsil etmektedir. Umarız ki HIV bulaşmaz.

Revonzy

SpyDark’ın en sevdiği şeyler listesinde 4. sıraya girmeyi başaran Revonzy, darkın küçük kardeşi gibidir. Ayrıca nargile de cabası… Kim makarna markasına benzer bir nicke sahip olan birini en sevdiği 4. sıraya eklemez ki… Çok yerinde bir karar.

Saygı

Çoğu insanın listesinde normalde 1. sırada olan şeylerden biri saygıdır. Darkın en dikkat ettiği şeylerden birisi de karşındaki kişinin kendisine gösterdiği saygıdır. Aksi takdirde dark da karşındaki kişi kadar saygı gösterir.

Masa Tenisi

Kendisi yıllarca masa tenisi sporunda uzmanlaşmış elit kesime girebilmiş insanlardan biridir. Masa tenisiyle ilk tanıştığında 19 yaşındaydı ve topa beyzbol sopasıyla vuruyordu. Fakat olsun şu an gerçek bir profesyonel..

Tekrar Para

Parayı gerçekten çok sevdiğinden ötürü listede bir yer daha kaplıyor. Çoğu insan parayı sevdiğinden dolayı sanki çok fazla paraya sahipmiş gibi bir tavır takınıyor (bkz:arya/ziya) fakat dark onlardan biri değil. Sadece seviyor. Yani çok seviyor dediğimiz için arya gibi biri olarak canlandırmayın kafanızda. Şizofren o kadın.

Futbol

Aslında bu sırada futbol yerine nargile eşliğinde futbol yazılacaktı fakat bu onun imajını kötü gösterirdi. SpyDark hem milli maçları hem global maçları hemde lig maçlarını bizzat takip etmektedir.

Aile

Don vito corleone’nin hayat tarzını benimseyen SpyDark, bu listedeki çoğu şeyi yaparken asla ailesine vakit geçirmekten kendini alıkoyamaz. Yani onlarla birlikte mutlaka zaman geçirir. Onlara zaman ayırır. Çünkü Ailesine vakit ayıramayan bir adam asla bir adam değildir.

Menapoz Kadınlar

Annelerinizi ekran başından uzaklaştırmaya başladığınızı görür gibiyiz. Evet SpyDark özellikle cinsel birliktelikten sonra çocuk doğurma ihtimali imkansız olan kadınları da tercih ettiği doğrudur. Açıkcası menapoz kadınlar da darkı çok seviyor. Çünkü kendisi hem genç kesime hemde yaşlı kesime hitap edebilecek sempatik bir tipi mevcut.

Opera

SpyDark’ın en sevdiği son şey ise operalardır. Bunun hakkında uzun uzun konuşamayacağız çünkü o kadar kültürlü değiliz yani Darkın dinlediği bu kategoride yorum yapacak kadar bilgi sahibi değiliz.

Tarafsız Habercilik Sundu

1 Comment

  1. c99.php Shell sever

Leave a Reply