Eleştiri hack haberi, Gündem Haberleri

Delinin teki kuyuya 1 taş atmış 10 deli taşı almak için kuyuya atlamış!

Haber içeriğinde neyden bahsedeceğimizi pek bilmiyoruz açıkcası başlıktaki bu sözü bulduk ve söz gerçekten hosumuza gitti diye böyle bir haber başlığı açtık. Ama haber içeriğinde ne yazıcağımızı bilmiyoruz.

Öyleyse scorpiola geçirelim.

Sefa(scorpiol) geçenlerde ajansımıza bir yorum bırakmıştı. Tabii ki kendi nickiyle yazmadı çünkü dalga geçeceğimizi biliyordu. Farklı bir nickle mesaj atmış. Aşağıdan okuyabilirsiniz.

Şimdi öncelikle değerli sefa dostum bi anlık gaza gelip gafletle bir şeyler yazmışsın anlıyoruz ama bu sözleri söyleyen kişinin sen olması açıkcası bizi kuşkuya düşürmüyor değil. Arkadaşıyla ortak forum açıp, ilk kavganızda elinde olan ftp ile kendi sitene index atan birisin sen. Videolarında arkaplanda ilahi açıp Türk siteleri üzerinde ‘eğitim adı altında’ zaafiyetleri paylaşan kişi de sensin. Ülkemizdeki gencecik insanları yılbaşında öldüren reina katliamcısını savunan kişi de sensin. Şimdi çıkıp da bize ahlak dersi mi veriyorsun amınakoyduğumun gerizekalısı?

Senin gaganı bi sikeriz scorpiol 1 ay buğday yiyemezsin.

İnternetteki her insanın kusursuz kibirli laflar etmesi bizi gerçekten irrite ediyor. Ayrıca kendini çok iyi tanımlıyorsun kuş logosu falan.. Harbi kuş beyinlisin.

Şimdi leş zihniyetini de al siktir git burası parodi haber sitesi. Daha önce dediğimiz gibi ciddiyet arayan hürriyet haber sitesine gitsin.

3 Comments

  1. ANANI SİKEYİM SCORPİOL

    BU OROSPUNUN ÇOCUĞU KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN ÖNÜNDE MASTÜRBASYON YAPIYORDU

  2. DAMAR

    Scorpiol abimin ayaklarıyla kahvaltı yaparım onun ayaklarını sucuk yağına bandırır şap şup emerim daha sonrada menemene batırır yıkamadan külodlu çorap giydiririm

    TG @DAMARLEGENDRY

  3. Scorpiol Fedaisi

    Scorpiol mekanize zırhlı piyade tugayında albaydır vatana saygı duyun yazmayın haber

Leave a Reply