Eleştiri hack haberi, haber, hack haber

Eternalteam.Org PEDOFİLİ SCORPİOL İNFAZ EDİLDİ ! ROOTAYYILDIZ.

Hack aleminde pedofili olarak bilinen Scorpiol nickli madrabaz feci halde hacklendi.

www.eternalteam.org Hacklendi

Utanmıyormusun web sitelerine anti-seo yapmak amaçlı bile olsa pedofili keyler girmeye ? açlıkdan ağzın AVM tuvaletinemi döndüde bu tür sapkın işlere başladın şerefsiz kuş akıllı piç. Belki evinde polis arama yapsa pedofili videolarda vardır senin ? konuş nerde saklıyorsun suç unsurlarını o.ç !

ROOTAYYILDIZ SAPIĞI İNFAZ ETTİ !

Vatansever bir Hacker olarak bilinen ve Sadece 4 günde 4. hack sitesinide hackleyen RootAyyıldız kod adlı Vatan ve milletsever hacker bukez bu sapığıda hackledi ! Ülkesi için her taşın altına elini korkmadan sokan Can cebeci icraatlarına devam ediyor.

www.eternalteam.org adlı pedofili hack forumun tüm veritabanını çeken RootAyyıldız bu bilgileri siber suçlara ileteceğini belirtti.

RootAyyıldız senin hack forumun www.eternalteam.org ‘u XL hamburgeri 10 saniyede nasıl yiyorsa aynı o şekilde yedi hap gibi yuttu ! işte. 5 dakikada hackledi seni uykulu halde bide. Ayık olsa başına gelecekleri düşün.

Ulan sen kim hackerlik kim be Scorpiol ? zavallısın gerizekalısın , kandırdığın 3 tane 12 yaşındaki çocukları sömürmek dışında bir başarın hala yok yaşlandın gittin garip bir kuş gibi bu alemde başarısız şekilde.

Düşün Scorpiol nekadar gerizekalı olduğu düşün kendine sadece 5 dakika ayır ve ayna karşısına felanda geçmene gerek yok ! evinin penceresinden dışarıya doğru bak ve bunca senedir hack aleminde ben ne bok yiyorum ? diye bir sor kendine ! 5 dakika kendine karşı dürüst ol ve kararını ver bilgisayarı sahibinden.com ‘da satışa çıkart ve sigortalı bir yarabandı fabrikasında işe başla , Çoban bile olabilirsin ayda 70k maaşı var !

Video: https://streamable.com/adi9rf

Mirror: https://ownzyou.com/zone/253913

1 Comment

  1. Şeytan

    Scorpiol sıfatına bok atsam yapışmaz. Kalıbına tüküreyim aptal kuş

Leave a Reply