Genel

Lavinia Nasıl Başardı ?

Yıllarca imhatimi.org adminliği yapan ve şuanda bile hala o forumda bütük etkisi olan bu hanım kızımızın yeni başarısından bahsetmeyecekmiyiz ? Meslektaşları kendisine şimdiden Rabiosa şeklinde lakap bile takmışlar ! sebebi ise sağ elinin baş parmağının küçükken bir göl gezisinde Piranha balığı tarafından koparılması ve 4 parmaklı oluşu.

GURUR BE GURUR İŞTE !

Birçok erkek birçok genç kız başaramıyor ! Özel güvenlik olmayı başaramıyorlar ! meslek aslanın ağzında , TIP okuyan Mühendislik okuyanların bile kalbinde adeta uhde’dir bu meslek. ODTU üniversitesinde okuyanlar özel güvenlik olamadıkları için oradalar.

Kısa Röportaj:

Hacknews Muhabiri : Öncelikle söylermisiniz nasıl başardınız özel güvenlik olmayı ?

Rabiosa : Daha ilk okula giderken hayalimdi ve hedefimdi , ama ilk okulu 10 senede bitirince biraz hayallerim gecikti, ama nedemişler geç olsun güç olmasın.

Hacknews Muhabiri : Fotomodel olsanız daha iyi değilmiydi ? size Adriana lima TR şubesi diyorlar ? Özel güvenlik basit olmamışmı ?

Rabiosa : Salaq mısın ? Özel güvenlik olmak çok zor ben 4 defa sınava girdim 4. de kazandım ancak ! ayrıca foto model felan olmak istemiyorum çünkü sıkı diyet gerektiriyor ben makarna bağımlısıyım yani olmuyor.

Hacknews Muhabiri : Anlıyorum vizyonunuza hayranız ama hangi AVM de görev alacaksınız söyleyinde oraya gitmeyelim.

5 Comments

  1. Şeytan

    Meksika’da meth çetemizi çökertti bu el lavinia rabiosa

  2. MareşaL

    Aslında bu olanlar mehmet(neferious) içindi. Mehmet eski sevgilisinin ondan uzun olduğunu farkedince kas yaptı ve rabiya da karşı atak olarak güvenlik oldu ve seni hertürlü döverim dedi.

  3. ACE Veen

    aynı boydayız amk

  4. Radox

    AWDOKAWOPDKAWPOJDIOWAJDIOAW

  5. Muhammed Amk

    Muhammed gene bir kızı sikebilmek için Cem abisinin imkanlarını kullanıyor v2

Leave a Reply