Tespitin dibi

MecTruy – Scorpiol Olayı Nedir?

İnsanları fazla sıkmayı sevmeyiz bundan dolayı yılların büyük olayını size sanki aptala masal anlatır gibi anlatacağız ve kısa keseceğiz.

Bu olay 2017 – 2016 yılları arasında gerçekleşmektedir. Scorpiol kod adlı gerçek ismi sefa babacan olan şahsın SpyHackerZ isimli hacker forumuna kaydolmasıyla başlayan bir olay.

Scorpiol bu yıllarda yine her zamanki gibi rütbe kazanmak isteyen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Forum içerisinde neredeyse en üst düzeylerden birine ulaşan scorpiol (Kıdemli üye) artık major rütbesine yani son rütbeye ulaşabilmek istediği için midir nedeni bilinmez bir şekilde MecTruy ile samimiyet kurmaya çalışıyor.

MecTruy’ı tanıyanlar bilir kendisi insanları üzmemek için çoğu insanın isteklerine hayır demeyi sevmeyen biridir. Scorpiol sohbet arasında “bir gün buluşur muyuz mec” sorusuna laf üstü “evet” cevabı almıştı. Fakat mectruy’nin aksine Scorpiol konuyu oldukça ciddiye alıyordu. Hemen sonraki gün bavulunu açtı ve üstünde “mavi gölge scorpiol” yazılı bardaklarını doldurmaya başladı. O bardakları en kadim dostu mectruy’e hediye edecekti.

Ertesi gün MecTruy’nin cep telefonu çalmaya başladı.. Yabancı bir numara olduğundan dolayı MecTruy bu aramayı açmadı. Ardından scorpiol sms ile “cem ben geldim izmirdeyim otogardayım beni alır mısın” yazdı. Bu mesajı gören MecTruy ise sms’e cevap vererek “ya siktir git amınakoyduğumun delisi numaramı nereden buldun” yazıp ardından telefonun sim kartını çıkarıp denize fırlatması bu olayın son noktasını koymuş oldu.

Olay tamamen bundan ibaret. Artık yılların efsaneleşmiş olayını siz de biliyorsunuz.

Kapanış: “Rütbe kazanmak sorumluluktur saygınlık kazanmak ise her zaman bulunmaz bir mükafattır“. –Sir II. Scorpiol Sefa Babacan

Kapanış 2: “Numaramı sil” -Sir I. Mec Fucking Truy

HackNews Tarafsız Habercilik

6 Comments

  1. buneamkeosdfklşsafkoelwd

    “Numaramı sil” -Sir I. Mec Fucking Truy
    OPLDŞSÖÇFEKPWDLÖŞÇSFEWLİŞSDLĞÇWFLĞŞWADFLAĞŞ

  2. ?

    kapak resminde scorpiolun beyni çok büyük

  3. ACEVeen

    beni götümden siksinler

  4. Scorpiç

    Ulan scorpiol çok güldüm ne manyak adamsin sen

Leave a Reply