Genel

SpyDark kod adlı hacker kaç yaşında?

Günümüzdeki imhatimi adlı kadim hacker platformun sahibi ve bir zamanların yani 2006-2015 yılları arasının lider defaceri SpyDark kod adlı hackerin kaç yaşında olduğuyla alakalı internet ortamında spekülasyonlar dolaşıyor.

Özellikle belalı tiplerden hoşlanan kızlarımızın en merak ettiği sorulardan birisi de bu kadim hackerin yaşı oluyor. Ne de olsa SpyDark’ın evli olmadığını herkes biliyor. Bu da onu dalından koparılmamış bir şeftali yapıyor. Evet spydark şu an olgunlaşmış bir şeftali! Ya da tekrar düşündük de muz desek daha doğru olur çünkü şeftali yanlış anlaşılabilir.

Biz kendisinin oldukça yakışıklı bir tipe ve sağlam bir fiziğe sahip olduğunu zaten biliyoruz lakin bugünkü konumuz tamamen yaşıyla ilgili.

Çünkü kesinlikle 30 üstü olduğuna eminiz ve tam olarak evlilik çağında bir birey olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Eğer biraz daha gecikirse bu onun dezavantajına olabilir.

Neden? Çünkü eğer spydark 45 yaşına gelicek olursa ve evleneceği çıtır da 23-25 yaş aralığında olursa kız daima gezmek tozmak isteyecek fakat SpyDark’ın yaşından ötürü gelen yorgunluk ve hayattaki stresleri bunun karşısında bir engel olacak. Ondan ötürü erkenden evlenmesi gerektiğini tekrardan belirtiyoruz.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

4 Comments

  1. RedDeadRedemption2

    canım abim 60 yaşına bile gelse makine gibi karı sikmeye devam edicek onun evlenmeye ihtiyacı yok

  2. crash-d4rk

    lamer imhatimi’nin kutsal bir forumu

  3. crash-d4rk

    Imhatimi Sürtük Forumu

Leave a Reply