Hackhaber

Sıla: Aceveen senin tipini…

İnanın bu haberlerden biz de sıkıldık ve buna en kısa zamanda bir son vereceğiz. Ajansımıza gelen bir son dakika haberidir. İmhatimi forumunda aktifliğini sürdüren hz.sıla nickli dostumuz aceveen hakkında utanç verici bir bilgi paylaştı.

Önemle duyurulur: bu yazının sıla’dan geldiğini net olarak teyit edemedik. Yani haber içeriği’nin geçerliliği kesin değildir.

İşte Sıla’dan gelen o yüz kızartan açıklama;

ya bu amınoğlu ace ondan 3 yaş büyük olmama rağmen bana kafayı takmış. bununla ilk discordda tanıştığımda kendini 18 yaşında tanıtmıştı. neyse dedim kesin bişey söylemedim ama bir kapıyı da açık bıraktım. bu salak beni buluşmaya çağırdı. neyse ben işte yine gotik stilimle siyah ayakkabılarımı fileli çorabımı siyah rujumu ve rimelimi sürüp kolyemi takıp buluşma yerine gittim. sözde rezerve edilen masada 18 yaşında yakışıklı birini beklerken burnundan sümük akan ben10 çizgifilm karakterli tişörtlü bir çocuk gördüm bide koluna da ben10 saati takmış amk düşünebiliyor musunuz? neyse dedim herhalde bu aceveen değildir masadaki çocuğa dedim ki “kalkar mısın arkadaşım gelicek rezervasyon edildi burası” hemen cevabı ince sesiyle yapıştırdı; “merhaba sıla görüşeceğin arkadaşın benim” resmen kan beynime sıçradı. bide beni beklerken 1 bardak süt sipariş etmiş. aldım sütü suratına çarpıp çıktım. senin çıkmamış ortanca yaş dişlerini sikeyim be aptal

HackNews Diyor ki;

Özgüven yarrak gibidir herkes en büyüğü kendinde sanar ancak insanların kendi potansiyelini bilmemesi koca bir aptallıktır ve sen aptalsın ace. Hiç mi demedin ben ablam yaşında kızla ne yapıyorum diye. MAL

HackNews Sundu

9 Comments

  1. ACE Veen

    2 yaş büyük benden kaç kere 16 yaşında dedik aq

  2. ArtiC RuQ

    RuQ QuQ

  3. sıla

    FHKJ LDVKFLBFG.OKŞNİPLiUMPİOYĞiIÖIOŞİ

  4. ACE Veen

    Ben Ace Sılayı Çok Seviyorum Lütfen Bana Geri Dön Memenle Emzir Sütümü Yarım Bırakma

  5. Radox

    Bir rivayete göre Sılanın aleti o kadar uzunmuş ki çin seddi bundan esinlenilerek inşaa edilmiş.

  6. ImT hack forumuna kız gelmişse onu sikmek 40 bin k tepkime puani olan damara aittir. Zamanında bu forumda konu açarken zaman kazanmak için tuvaletten çıkarken götünü bile yıkamamadigini söylerdi damar.

Leave a Reply