Gündem Haberleri, hack haber, Hackhaber

ACE Veen Bu ismi ilerde çok duyacaksınız !

Daha önceki haber içeriklerimizde editörlerimiz eğlence amaçlı haberler girdiysede aslında şuanda gerçeklere bakalım diyoruz.

ACE Veen kod adlı hackeri az çok ismini duydunuz ancak hakkında bir detay biliyormusunuz ? tabiki HAYIR.

ACE Veen henüz 14 yaşında ! yanlış duymadınız yaşı bu. Ancak nerdeyse 200 sayfayı dolduracak şekilde mirror sitesinde kayıtları var ! https://ownzyou.com/filter/attacker/f6cd30d431e6ee479d14737c5539f5d3 Buyrun herkes baksın.

Birçok çocuğun 14 yaşında roblox oynayıp hala altına sıçtığı bir dönemde ACE Veen yüzlerce site hacklemiş durumda ve yabancı devlet sitelerinide hackliyor , ama kesinlikle Türk sitelerini hacklemiyor !

Rütbe almanın zor olduğu çünkü major denilebilecek hackerlerin mekanı olan imhatimi adlı sitede Major rütbesine kadar yükselmiş birisi.

Tabiki uçup kaçmıyor şuanda ama bilgi ve tecrübe konusunda kendisini geliştiriyor.

https://imhateam.org/forum/members/ace-veen.40060

12 Comments

  1. D4RKW3B

    Selam ben D4RKW3B;
    Son zamanlarda aceyi yan kız hesaplarından detaylı şekilde takip etmekteyim ve ettirmekteyim. Qrety isimli kardeşimiz kız hesabından Aceveen’e satranc oynama bahanesiyle bir python dosyası göndermiştir. Kendisi lamer olduğu için sazan gibi açmıştır 😂. Elimizde her türlü verisi bulunmaktadır bunu uygun bir zamanda yayınlayacağız.
    Ancak şuan bardağı biraz doldurmaya başladı. İmhatimindeki kendinden büyük insanlara saygısızlık ederek götümü sikin çağrısında bulundu.

    Görüşürüz AceVeen yada ahmet demir gündönmez ? 😁
    By Rwoxxi

    • Şeytan

      Eğer bu gerçekse ajansımızla iletişime geçmek için imhatimi forumundan bizzat Revonzy’ye mesaj atarak bize ulaştırmasını sağlayabilirsiniz.

  2. cakir

    engelle uglum belamız ile zina eyler bu elemanoşşşş

  3. tomydefacer

    helal olsun acee!?!?!

  4. gecen baktım knk bu adam zuhal topalın sitenin admininden bana mail cekmis dc ses gel diye ben dana gibi uyuyordum mail sesine uyandım

Leave a Reply