Gündem Haberleri

HackNews Ajansının Kapısına Yeni Bir Gizemli Paket Bırakıldı!

Paket mit Schnur wurde geliefert

Bilirsiniz her yıl belli başlı zaman dilimleri içerisinde bu tür paket bırakma olayları yaşanabiliyor. Özellikle paketin içerisindeki şeyleri kimliksiz olarak paylaşmanın en mantıklı yolunun bu olduğunu düşünüyorlar.

E biz de yine her yılki gibi paketi açmadan önce biraz tereddütte kaldık. Çünkü içinden ne çıkacağı belirsizdi. Belki scorpiol’dan bir bardak belki by_umut’dan saatli bir bomba belki de geriye kalan 146 farklı şeyden bir tanesi çıkacaktı kim bilir.

Bizi tanıyanlar bilir gözü kara insanlarız. Yani eğer anonim bir şekilde ajansımızın kapısına bir içerik bırakıldıysa, bundan şu anlamı çıkarırız; bu paket içerisindeki şeyi yalnızca haber ajansımızın yetkilileri bilmeli ve bunu insanlara servis etmemeliyiz.

Şimdi aklınızdan geçiriyor olabilirsiniz; acaba yine hangi hackerin ifşa kaseti veya aceveenin ayak fotoğrafları mı falan filan diye. Şu kadarını söyleyebilirz ki, gizlilik ilkelerimizden ötürü şu an için paketin içinden çıkan şeyi sizlerle paylaşamayacağız. Ancak ilerde ne olur kimse bilemez.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

4 Comments

  1. ACEVeen

    çıplak ayaklarımın olduğu fotoğrafsa sitenize dava açıcam

  2. By_uMuT

    YuRTıŞıNDaN QeTiRDiQiM eŞŞeQLeRin QaYıTLaRı DeqiLdir uMaRıM

  3. Cem Yurt ibnesi geri dönüyorum sanale artık senin gibilerden hesap sorarım

Leave a Reply