Gündem Haberleri

ACEVeen Seviliyorsun Ulan Kerata!

Şarkı başlamazsa aşağıdan başlatarak okuyunuz;

Sen Bizden Birisin

Ona zavallı bir oç dediniz… Lamer dediniz. Vatan haini dediniz. Ama o bunlardan hiçbiri değildi. Evet belki saçma sapan hareketleri vardı ama bu illegal dünya ona çok zalim davrandı. Katiyen affetmedi. Dalga geçmekten 1 dakika olsun kendini alıkoyamayan insanlar dün İmhaTimi forumunda ACEVeen hakkında özür konusu açtı.

İşte ACEVeen’e Özür Konusu Açan m4hmetpy adlı üyenin konu görseli;

Vicdan en büyük hapishanedir diye boşuna dememiş yüce dostoyveski…

Konu bir çok yetkiliyi duygulandırdı!

İmhatimi yöneticilerinden biri olan Morningstar ise konuyu okurken duygulandığını şu sözlerle belirtti:

yazıyı okurken gerçekten duygulandım şimdi 6 saatlik chat banı atıcam aceveen arkadaşımıza…

MecTruy, insanların iki yüzlülüğüne isyan etti!

SpyHackerz, İmhaTimi, OwnzYou ve HackNews kurucusu MecTruy ise insanların merhamet duygularını sömürüp özür dileyen bu akbabalar hakkında şöyle bir açıklama yaptı:

Çocuğu götünden sikin ondan sonra vay efendim sorry ? Çocuğun bacaklarını ayırıp sıra halinde çakın ! ondan sonra ACE üzgünüz ? ACE’nin amına kodunuz ammmmınaaa ! üzgün olmanız samimi değil ! inandırıcıda değil.

Radox hiç oralı olmadı ve ateş püskürdü!

İmhaTimi adlı kadim hack platformunun yeni yöneticilerinden biri olan Radox kod adlı siber güvenlik uzmanı ise ACEVeen’in salak saçma yaptığı görsel editlerde isminin kullanılmamasına aksi taktirde aceyi götünden sikeceğine değindi.

Radox;

İmzandan beni ve değerli @Morningstar ‘ı kaldırır mısın?

SpyDark Bambaşka Bir Noktaya Dikkat Çekti!

İmhaTimi’nin kurucularından biri olarak tanınan eski hacker SpyDark ise açılan bu konunun tamamen bir aldatmaca olduğunu ve troll maksatlı açıldığını şu aşağıdaki görselle belirtti.

Göründüğü gibi açılan özür konusunda Aceveenin bir orospu evladı olduğu belirtilmiş fakat bizim bildiğimiz bir şey var ki AceVeen bir orospu evladı değil. O bizden biri. O bizim kardeşimiz ve onu gerçekten seviyoruz.

HackNews Diyor ki;

Hacknewsin Aceveene yorumu ve önerisi şudur ki; çok fazla dikkat çekiyorsun kardeşim. Böyle mal mal hareketler yaparsan bu gözü dönmüş hackerlar seni yer bitirir. Onlar yapmasa da biz gerekeni yaparız.

HackNews Sundu

13 Comments

  1. DAMAR

    Ayakları kaç numara

  2. Lunox

    Mecin yorumuna patladım amk spsösşwödiwös

  3. tht

    dünya imhatiminiz spyhackerzınız etrafında dönmüyor adam akıllı haberler yapın

  4. Scorpiol

    Cem Azıcık Hasiyetin Şerefin Varsa Hakkımdaki Yazıları Kaldırırsın Çocuk Değilsin Mizahında Bokunu Çıkardınız Hack Haber Sitesi Değilsiniz Artık Sirke Dönmüş Burası Yaptığınız Habere Bakın

    • Lamerpiol

      gıdaklyıp durma senlik bir şey yok git sen kuş seminerine bardağına yem atarlar belki

  5. Hackthor

    kusura bakmayın ama ben böyle haber sitesinin amınakoyarım arkadaş
    o kadar icraat yapıyoruz hack yapıyoruz indexde forum linkimiz yazıyor reklam yapmamak için paylaşmıyorsunuz ama sitenizde en saçma konu için bile reklam haberi yazıyorsunuz

Leave a Reply