haber

Tavşan: Esrarengiz Bir Numara Aradı ve Dedi ki…

Esrarengiz bir telefon beni aradı ve dedi ki: “İki saat içinde eski terk edilmiş fabrikada ol. Havuç konteynerinin içine bakman gerek.”

Ağzımdan çıkan ilk kelime “Havuç konteyneri mi?” oldu. Telefonda konuşan kişi ciddiyetle devam etti: “Evet, havuç konteyneri. Geç kalırsan, Yakuza peşine düşebilir.

Bu iş gittikçe daha garip bir hal alıyordu. Kim olduğunu bilmediğim bir yabancıdan gelen tuhaf bir telefon ve havuç konteyneriyle ilgili bir gizem. Ama içimdeki merak duygusu ağır bastı ve dediklerinin peşine düşmeye karar verdim.

Eski fabrikanın önüne vardığımda, gece iyice kararmıştı. Fabrikanın harabe hali, dışarıdan bile ürkütücü görünüyordu. İçeri adım attığımda eski makineler ve toz kaplı duvarlarla karşılaştım. Yavaşça ilerledim ve köşede duran büyük, metal bir konteyner gördüm. Üzerinde kocaman turuncu bir havuç resmi vardı.

Havuç konteyneri bu olmalı,” dedim kendi kendime. Yavaşça kapağını açtım ve içeride bir çanta buldum. Çantayı açtığımda gözlerime inanamadım; içi havuçla doluydu. Tam o anda karanlık bir köşeden birkaç adam belirdi. Üzerlerindeki dövmelerden Yakuza oldukları belliydi.

Çantayı bırak ve git,” dedi liderleri soğukkanlılıkla.

Eğer gitmezsem ne olacak?” diye sordum.

Lider, soğukkanlılığını koruyarak cevap verdi: “Bunu sorgulamamalıydın. Şimdi bizim havucu yemek zorundasın .

Şaşkınlıkla baktım ve o an anladım ki, bu esrarengiz yakuzalar beni burada yatırıp sikecekler. Fazla oyalanmadan hızlıca kapıya davrandım. Tam kapının kolunu çevirecektim ki götümde inanılmaz bir baskı hissettim. Artık her şey için çok geçtiAHHH.. HAVUCCCC…

2 Comments

  1. tavşanhavuçlayanyakuza

    bu tavşan beyaz mı ??? ben yakuza beyaz bir tavşanı havuçlamıştım da ondan sordum

  2. Çatal

    ÇataLWorm puu ananı sikim

Leave a Reply