Gündem Haberleri

Eray B Instagram Hesabını Kapattı!

Yeraltı dünyasında oldukça tanınan illegal kişiliklerden biri olan Eray B kod adlı hacker sanırım biraz daha durgun bir hayat yaşamayı tercih edip, instagram hesabını kapattı.

Bilindiği üzere Eray B kod adlı hacker yerel haber ajansları tarafından sevilmeyen bir kişiliğe sahip ve üniversitesi bittiğinde muhtemelen bahsi geçen yerel haber servisleri eray b‘yi hiçbir yerde işe sokturmayacak gibi gözüküyor.

Bundan dolayıdır ki bu kara lekeyi temizlemeyi kendine misyon bilmiş ve internetten kısa da olsa uzaklaşmıştır diye düşünüyoruz.

Hack News Tarafsız Habercilik Sundu

3 Comments

  1. CanımKuzenim

    Kuzenim bayram temizliğinde bize gelmişti yardım etmek için. Babam da o gün evdeydi. Ben eldiven satın almak için markete gitmiştim babamla kuzenim evde tek kalmışlar. Kuzenim odayı toplamaya ilk yataktan başlamış. Babam da ona yardım etmek isterken ayağı takılmış ve kuzenimi yatağın üstüne düşürerek penisi yanlışlıkla kuzenimin götüne girmiş. Ardından bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için hızlıca yataktan kalkmaya çalışmışlar babamın tekrar ayağı kaymış ve kuzenime çarpmış. Kız 16. kattan aşağı uçmuş. Babam sırf iyi kalpli olduğundan, yardım etmek istediğinden ötürü şimdi parmaklıklar ardında… Böyle hukuk sistemi olmaz olsun.

  2. Eray B

    Sevgilimi çok seviyordum hergun pompa yapıyordum sonra onun gotune yanlislikla kürek sapı soktum ve öldü. Suçlu bulundum ve adalet tarafından haksız yere cezalandirildim..

  3. ACE Veen

    hatasız bir insan olmaz

Leave a Reply