Gündem Haberleri

ACE Veen Sen 1 Kahbesin!

2024 Google Kahpe Resimleri

2024 Google Kahpe Resimleri

Bu aceveen denen lavuk öyle şeyler yapmış öyle şeyler yapmış ki duysanız aklınız almayacak düzeyde. Yani resmen öğrenseniz dersiniz ki “ace veen allah senin belanı versin amk” biz bile bu durumu alıştıra alıştıra anlatmak için bu haberi öncesinden yayınlıyoruz.

Neler neler yaptığına bir sonraki haberde değineceğiz ama öğrenmek istediğinizden emin değiliz. Çünkü gerçekten öğrenirseniz bu durumdan rahatsız olursunuz.

Bizim bile tüylerimiz diken diken oldu. Bu alçaklık bu kahpelik insanlığa sığar mı bilemiyoruz. Ace veen gerçekten yazıklar olsun sana amk. Suratına tükürsek dersin ki “zaten kirlenmiştim tükürdüğün iyi oldu.”

Burası tiktok değil amk burası hack dünyası. Eğer iyi anılmak istiyorsan elini taşın altına sokucaksın yani kusura bakma.

Yaptığın bu iğrenç şeyi bu haberde anlatmayacağız ama bir sonraki haberde kaçışın yok. Yaptığın rezilliğe insanların bünyesi alışsın diye bu haberi yayınladık.

Ama şu kadar söyleyebilirim ki; yaptığı bu şeyden sonra ace veenin götünü sikmek isteyen kızgın hackerlar protestolara başladı..

HackNews Tarafsız Habercilik

5 Comments

  1. Ace pici

    Belliydi bunda pislik olduğu

  2. BacuVin

    kim bilir yine ne bok yedi

  3. ACE Veen

    yalan haber!!!!!!!!!!!!!!!

  4. aceyis1ktmöld

    götünde kurt var cocugun

  5. Kızlarla makas yapıyor bu

Leave a Reply