Gündem Haberleri

Son Zamanların En İyi Defaceri Revonzy Oldu!

Yaptığı saldırılar öyle ufak tefek bakkal/manav sitesine girip aynı dizindeki 50-60 boktan siteye index atmak değildi. Bu şekilde davranıp kendini defacer olarak nitlendiren o kadar fazla isim var ki bunu baştan söyleyelim dedik.

Kendisi genellikle hack forumu açan ciğeri beş para etmez türemeleri hacklemesiyle tanınıyor. Defacer ünvanının sonuna kadar hakkını veren belki Türk hack camiasındaki tek isim diyebiliriz. Aksini iddia edicek insanların eğer aynı türde saldırıları yoksa ciddiye almayacağız.

Asıl merak konusu ise neden böyle insanlar sadece imhatimi veya spyhackerz’dan çıkıyor? İnternete hack forum yazsanız belki 30-40 tane site görürsünüz. İstisnai olan turkhacks dışında bunların hangi biri gerçekten hack forumu? Eskiden cyber-warrior vardı o bile eften püften 100-200 siteyi hackleyip bunu marifetmiş gibi insanlara servis ediyorlardı.

Yazık Diyoruz!

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

9 Comments

  1. Senin 100-200 Dediğin site PKK nin inleriyde Cok iyi hack biliyorsa Revonzy Abine Söyle o bassin Gidipte duymadıgım bir ulkenin E devletini hacklese kimin sikinde Tarafli Habercilikte Ustunuze Yok CW Laf Eden Eleman ya CW nin ortamını gormemiş yada Hayal becerisini geliştirmeye Çalışan bir cocuktur. Sozle Değil İndexinizle Cevap verin Gidin Teroristlerin inlerini hackleyin sonra CW’ye laf atarsınız. 🙂

    Eleştirmeden Önce bizi bi Tanı

    • Comment by post author

      ConCon ConCon

      Siz kimsiniz de sizi tanıyacağınız? Yöneticiniz doktoray bile bilgisiz cahilin teki iken grubundaki bir avuç lamer dallamayı mı dikkate alacağız?
      Eğer biz bir konu hakkında konuşuyorsak o konu hakkında bilgimiz olduğu içindir. CW bu zamana kadar dönerci sitesi hacklemekten başka ne yapmış da biz övmüyoruz?
      PKK sitesi hacklemişmiş. her iran sitesi basan pkkyı hackledik diye etrafta geziyor. Ayt de CW de aynı bokun laciverdisiniz. Kurtlar vadinizi izlemeye devam edin. Etrafta kabadayı gibi gezinip laf yapmaktan ağzınız bok kokmaya başlamış. Hadi canım brutenizi açıp vatanınızı koruyun.

      • Düzeltme: Kebaçı siteside hacklemişlerdi..

      • Laf Yapmakta Ustunuze yok tek Sıkıntı bunu Ahmak ve Cahilce Yapıyor olmanız. Sizler Eger CW’den iyiseniz Neden Zamanında Onlar Yerine Sizlerin Haberleri Yapılmıyordu, Nedense CTF Yarısmalarında Hep onlar birinci oluyordu demekki onemli olan Yonetici degil Ahmakça Söylendiğin Bir Avuç Lamer Ha? Varmı ulan Akıncılar Gibi Duzenli Ordu Varmı Varsada nerde Hani Zone-H ta ki Zoneları neden goremiyoruz az laf cok is diyoruz aldıgınız domainlerlede kendi forumlarınızı ovmeye devam edin, ne zamanki Hack Ogrenmeyi becerdiniz & basardiniz o Zaman CW Elestirisiniz, Yiyorsa onlarada index bassaydınız.. Agzınız Koca karılar gibi anca Laf yapsın Lafla degil indexinizle calısın. Bu Arada Ulan Ahmak Cocuk Bir kere CW’nin Misyon ve Vizyonunda TR Site basmak yok sen ne Maydanoz Oluyorsun tabi cocuk ne bilsin o zaman annesi kendisine Mama Hazırlıyordu..
        —-
        ELESTIRMEDEN ONCE BIZI BI TANI

  2. DİKKAT : OROSPU ÇOCUKLARINA MESAJ İÇERİR.

    DAHA 2 SENE ÖNCESİNE KADAR ÇIKIP TA BU SÖZLERİ DEMEYE NE GÜCÜNÜZ NE DE GÖTÜNÜZ YETERDİ. TABİ SAÇMALAYA BİLİRDİNİZ, AMMA SONDA AKINCILARIN İNDEXİ SİZE SELAM ÇAKARDI.
    FORTYS3V3N DİYE BİR ABİMİZ VARDİ ZAMANINDA MİCROSOFTU HACKLEDİ Ş (VARMİ SİZDE BÖYLE YİĞİT?)
    EL MUHAMMED DİYE BİRİ VARDI, O GOV İNDİRİRKEN SİZ DAHA KENDİ GÖTÜNÜZÜ KENDİNİZ TEMİZLEYEMİYORDUNUZ
    HALİD BİN VELİD VARDI, ÇEHRELİ VARDI, AKKUS VARDI, VOLQAN VARDI, THE_123_HACKER VARDI VARDI DA VARDI.
    ESKİ CW HACKERLERİ ŞUAN SİZİN HAYELLERİNİZİN BİLE ULAŞAMAYACAĞI YERLERE ÇATMIŞ.
    TABİ, SİZ ÇÖPLÜK FARELERİ İÇİN EN BÜYÜK DÜNYA ÇÖP KUTUSUDUR.
    3-5 LAMER FORUMLARININ KULLANDIĞI CRACK YAZILIM, TEMA VE EKLENTİLERE SHELL GİZLEYİP HACK YAPIYORUZ DİYORSUNUZ. SİZ NE ANLARSIZ KODLARDAN?
    TÜRK SANAL ALEMİNİN VE HACKER DÜNYASININ YÜZ KARASISINIZ.
    ŞUAN SİZİ SALLAMAYAN, SİKİNE TAKMAYAN BİRİLERİ İLE RAKABET HALİNDEYSENİZ, BENCE GİDİN DE KENDİNİZ ASIN.
    SİZ HİÇ BİR ZAMAN CYBER-WARRIOR, 1923TURK, BEYAZ, HATTA VE HATTA CW TARAFINDAN DEFALARCA EZİLEN RED HACK BİLE OLAMAZSINIZ. RED HACK IN BOKTAN DA OLSA BİR MİSYONU VARDI. SİZİN NEYİNİZ VAR?
    O YÜZDEN, KENDİNİZİ KRAL SANIYORSUNUZ, EYVALLAH. BİZDEN UZAK DURUN! KENDİ ÇÖPLUĞÜNÜZDE KRAL OLA BİLİRSİNİZ, AMMA DÜNYADA KRAL OLMAK İÇİN ÇOK KÜÇÜKSÜNÜZ. BENİM REZOVNY VE SAİR İLE DERDİM YOK DEDİKLERİMDE DE ONU KESİNLİKLE KASD ETMİYORUM. BU MESAJ CW’YELAF EDEN HER ŞEREFSİZ İÇİN YAZILMIŞTIR

    https://zone-h.org/archive/notifier=AKINCILAR MİRRORLAR TANIMADAN BİLMEDEN BÜYÜKLERE SAYGISIZLIK YAPAN OROSPU ÇOCUKLARININ DERS ALMASI İÇİN EÖİTİM AMACIYLA EKLENMİŞTİR. BAKIN, ARAŞTIRIN, ÖĞRENİN. BİRAZ DA GAZA GELİN

    ŞUAN İÇİN DENGİMİZ DİYİLSİNİZ 🙂

    • yeni güç

      CYBER WARRİORU HOPLATA HOPLATA SİKERDİK OLSALAR ŞİMDİ SENDE GÖRÜRDÜN ONLAR ARTIK YOK KUŞ BEYNİNE SOK KRAL BİZİZ MORUQQQQ

      • CW DEN BIRI

        sen hoplata hoplata yalnizca kendi kiz kardesini yada bilemedim anani sikersin. CW adini kullanarak prim kazanmaya calismayin. Sizi ciktiginiz delige tersden sokarim.

        Siz dedigin kimseler Picler, Gavatlar, Pezevenkler ve Orospu cocuklari arasinda kral olursunuz anca.

  3. https://youtu.be/OCkXrDqlRLE?si=aRSnxl-p-OT4o5Cc

    Video izleyenler kendinin ne durumda olduğunu bilir. Edepsizlik sizin saygınız olmuş. CW varken siz daha doğmamıştınız La bebeler

Leave a Reply