Genel, Gündem Haberleri

İnternette En Sevilen Kişi Eray B Seçildi!

Zaman zaman kendini boktan durumlara soksa da internet ortamında herkes tarafından tanınıp, sevilen kişilerin en önde geleni olmuştur. Bu sonuca itiraz edebilirsiniz fakat itirazlarınız ne kadar umurumuzda olur muamma.

Eray B‘yi özellikle seven topluluk sınıfı olarak ilk sırada polisler yer aldı. Evet inanması zor fakat polisler en çok Eray B‘yi seviyor!

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu!

3 Comments

  1. Gardiyan aç şunu

    kapak resmindeki twerk atan kadını görünce aklıma annem geldi. sırf yıllar önce babam annemi terk etti diye annem kerhanede çalışmaya başladı. gelen zengin bir müşteri annemden twerk show istemiş fakat annem bunun yanlış bir davranış olduğunu belirtmiş. ardından müşteri annemi kerhanedeki patrona şikayet etmiş. patron ise anneme yaklaşıp kulağına fısıldayıp annemi tehdit etmiş. Annem suratı göz yaşı içindeyken ağlaya ağlaya twerk show yaparken kerhaneyi polisler basmış. Oysaki annemin bir suçu yoktu. Sadece para kazanmak ve bana bakmak istemişti. Aç kapıyı gardiyan

  2. Çiğköfte

    Biz 3 kardeştik babam erken yaşta vefat edince bize amcam bakmaya başladı. En küçük kardeşim daha 1 yaşındaydı ve çok acıkmıştı. Amcamıza aç olduğumuzu söyledik. Allah ondan razı olsun 3 tane bol acılı çiğköfte dürüm yaptırmış bol bol acı soslu. İçine de ekstra olarak meksika biberi ekletmiş ki küçük kardeşimin karnı iyice doysun. O gün bizim için resmen mahvolduğumuz gündü. Küçük 1 yaşındaki kardeşimin sanırım acıya karşı bağışıklığı yokmuş. Her ısırık aldığında hüngür hüngür ağladı. Aynı günün gecesi kardeşimiz bağırsak yetersizliğinden dolayı kaybettik. Tekrar ediyorum böbrek yetersizliği değil bağırsak zehirlenmesi yaşamış ve yeterli görevi yapamayınca tüm organları iflas etmiş. Suçsuz günahsız amcamın koluna 2 polis girdi götürdü. Ah amcam ahh. Bu dünyada iyi insan olmayacaksın. İyi insanlar her zaman kaybediyor.

  3. fake yorumlara aldanmayin onları bne yazmadiömömmm bide evet herkes beni seviyooooöö

Leave a Reply