Gündem Haberleri

By_uMuT içinde “TÜRK” geçen bir forumda olmaktan ötürü rahatsızlık duyuyor mu?

Açıkcası turkhacks grubundaki tek çürük elma olarak nitelendirdiğimiz kişilerden birisidir kendisi. Bu zamana kadar bu grubun böyle bir teröristi neden bünyesinde tuttuğuna anlam veremesek de illaki bir menfaatleri vardır diye düşünüyoruz. Sonuçta kim kendini habire patlatan birini forumunda görmek ister ki?

Nam-ı diğer terör lordu olarak bilinen By_uMuT kod adlı siyah şapkalı terörist yıllar boyunca Türk sitesi hackledi. Belki on binlerce döner ve manav sitesini perişan etti. Hepsi ne içindi? Grubunun adını duyarmak için mi? E o da kapandı gitti.. Geriye ise sadece hacklenen Türk siteleri kaldı.

Yaptığın şeyden dolayı seni asla affetmeyeceğiz By_uMuT Sen dilediğin kadar ben Türküm diye sağda solda söylenip dur. Yaptığın bu davranışı asla affettiremeyeceksin. Şu an göstere göstere basmıyorsun belki ama link çıkmak için TR sheller topladığını bilmiyor muyuz sanıyorsun? Sen böyle bir kahpesin işte.

Bundan sonra ajansımıza gelip de neden umut hakkında böyle şeyler yazıyorsunuz ne gareziniz var diyenlere cevap olmuş olur. Türk devletinin aleyhine en ufak saldırı yapan biri vatan hainidir. Bunun aksini iddia eden de vatan hainidir. Sen alçak bir şerefsizsin umut. Suratına tükürsek “az daha tükür susamıştım zaten dersin.” Allah senin belanı versin umut. Bir daha da sağda solda hukuka başvururum gibi saçma salak tehditler sallarsan nickinin sana ait olduğunu kabul edersen eski tüm TR zonelerini alır emniyete veririz.

Savaş istiyorsan savaşırız umut. diya zwe bizapîne umut (yanlış anlaşılmasın translate kullandık)

HackNews Tarafsız Habercilik

2 Comments

  1. Scorpiol

    By umut keşke hara vara hara vara hara vara diye diye orospu karımı sikse ona sert davransa çatır çutur sikip döle bulasa var bi hayalim benimde cem

    • ACEVeen

      ĞDWQOĞDJĞWQOPJĞPKWQDPKĞWQVDPKĞVDWQKPĞTWBEROPJŞWERTGBPOJĞTERWBOPIJEWRTBOIJPWRTEBJOĞQWETRBĞPKQTWEBKĞPEWRBQ

Leave a Reply