Uncategorized

Eray B Her an Tekrar Gözaltına Alınabilir!

Eğer şarkı otomatik çalmazsa bu yazıya direkt bağlantı ile girmişsiniz demektir aşağıdan başlatabilirsiniz.(dramatik etki için şart)

Ezan okunurken son ses şarkı açan grup üyelerine ev sahipliği eden ve son zamanlarda mizah adı altında açılan grup olan humorhat hakkında çok fazla yerel haber servislerinden içerikler görmeye başladık. Bu gidişle grup kurucusu olan kader mahkumu olarak da bilinen eray b erken yaşta çocuk hapishanesine düşecek gibi gözüküyor.

Üniversite okuduğu bilinen eray b umarız ki okulda dersin ortasındayken camdan polislerin üstüne atlamasıyla yakalanıp, tüm sınıf arkadaşlarına rezil olmaz.

Geçen sefer içerden çıkabilmek için akpli olduğunu söyleyen eray b bu sefer içerden nasıl çıkacak merak konusu. Herhalde şeriat destekçisi olduğunu falan söyler. Aksi takdirde o gardiyan o kapıyı açmaz aga kusura bakmicaksın yani.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

4 Comments

  1. Teyzesinin Oğlu Mağdur Olan Biri

    Haberi okurken aklıma teyzemin oğlu geldi. O da eray kardeşimiz gibi kader mahkumuydu. Yerde bulduğu beyaz bir paket tozu pudra şekeri sanmış küt böreğinin üzerine dökmüş. Tam bir lokmayı ağzına götürürken börekçideki yan masadaki gizli polisler teyzemin oğluna suç üstü yapmışlar. Oysaki onun uyuşturucu olduğunu bilmiyordu. Aç kapıyı gardiyan açç.

  2. By_uMuT

    eŞeQ siqMeK Ne ZamAndAn BeRi SuÇ OlDU bİlMiYorUm AmA BiR aRaLaR bENdE QaDer MaHQuMuyDuM qeÇmİş oLSun eRaY QaRdEşİm gÖnÜl iStErDiQi OtURaLıM SeNLe UzUn UzUN QoNuSaLıM aMa isSTiqLaL cAddEsİnDe PaTlAtMam gEReqEN 1 BoMbA vAr. nASiPtE VaRSa dAHa SoNrA iNŞaLLaH

  3. Gardiyan

    Ben ilk gardiyan olacağımı öğrendiğimde mutluluktan ağlamıştım lanet olsun o güne amk devlet memuru olucam diye sevinmiştim. Gelen geçen aç kapıyı gardiyan diyor ya bi siktirin gidin artık amk ne salak adamlarsınız. her siki yapıp bide kapıyı açmamı istiyorsunuz. Hayırdır yarram maaşımı siz mi ödüyorsunuz? Açsam en fazla 30 gün sonra farklı suçtan tekrar geleceğiniz yer burası. Açmicam kapıyı falan siktirin gidin aq

  4. Ahh Ahh

    Yaklaşık 10 yıl önceydi… Dün gibi hatırlıyorum. Bir gün annemle babam çok büyük tartıştılar. Babam, annemin gönlünü almak için ona yemek yapmak istedi. Evde su kalmadığını gören babam makarnayı su sandığı benzin bidonundan doldurdu. Canım annem makarnayı yedikten sonra tadının garip olduğunu söyledikten sonra ağzındaki bu garip tat gitsin diye bi sigara çaktı. O sigarayı çakmaz olaydı. Kadın ghost ridera dönüştü. 10 saniye içinde orda can verdi. Canım babamı kasten adam öldürmekten hapse attılar. Aç kapıyı gardiyan

Leave a Reply