Genel

Yalanların Bir Gün Ortaya Çıkmak Gibi Kötü Bir Huyu Vardır

10 Parmağında 10 ayyıldız tim yüzüğü olan AYT Sözcüsü veya kurucusu artık her neyse Mehmet İshak Telli’den uzun bir zamandır ses seda çıkmıyor. Kendisi ayyıldız tim’i bugünlere kadar doğru reklam politkalarıyla getirebilmiş her ne kadar eleştrilere maruz kalmış biri olsa da başarılı bir karakter olduğunu inkar etmek yanlış olacaktır.

Kendisi hakkında 2023 yılında bir çok iddia ortaya atılmıştı. Açıkçası bu olaylar yaşanmadan önce eski ayyıldız tim grubu üyeleri İshak Telli hakkında farklı şekilde bilgiler sızdırmıştı. Bunlardan biri M.İ. Tellinin kendi içinde karakter çatışması yaşadığı hakkındaydı. Bu tamamen karalama kampanyası olarak lanse edildi ve tarih 30 ekim 2023 gösterdiğinde charmquell tarafından detaylı bir açıklama videosu yayınlandı.

Normal şartlarda bu günlere kadar büyük reklam politikalarıyla gelebilmiş ve profesyonel isimlerden biri olan Mehmet İshak Telli hakkında bu söylentilere inanmazdık fakat kendisi charmquelin videosundan sonra yayınladığı açıklamayı okuduktan sonra charmquel’in söylediklerinin doğru olma ihtimaline %90 olarak bir oranla ihtimal verdik.

İshak Telli bu zamana kadar kendisiyle fikir ayrılığına düşen çoğu insan veya hacker topluluklarını yasalar, mahkemeler, soruşturmalar ile korkuttuğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ne zaman Ayyıldız Tim hakkında en ufak bir eleştri yapılsa bunu yapan kişiye FETÖ damgası vurulup, markamızı lekeliyorsunuz siz Türk halkına karşısınız. Biz bu ülkenin koruyuclarıyız kafasında takılıp, durumu yargıya taşıyordu.

Açıkcası biz kendisini eleştirmeyeceğiz zaten gerekli eleştrileri charmquel yapmıştı. İshak Telli ise açıklamasını yayınladı. Gerisi sizin düşüncelerinze bağlı bir durum.

Aviator Hilesi Aviator Sinyal Hilesi

2 Comments

  1. manSLauGHter

    Dedesi oduncu olan herkesin baltası vardır.
    Spylorda ve genetixe selamlar.

  2. SpyPool

    Tek bir adam 300k lık forumu sanaldan kazıdı la

Leave a Reply