Gündem Haberleri

“Revonzy Seni Mahvetmek İçin Kas Yapmaya Başladım!”

Gizemli bir hacker revonzy’e sözlü bir şekilde saldırdı. İsmini açıklamak istemeyen hacker sanırım daha önce Revonzy tarafından hacklenmiş ve bu duruma oldukça öfkeli gibi duruyor.

Gizemli hacker, revonzy’nin fiziksel özelliklerini bilmediği için kas yapmaya başladığını açıkladı. Sanırım internet ortamındaki hack bilgisizliğini kabullenmiş ve bu durumu reelde halletmeyi kafasına koymuş gibi.

Revonzy amınakoyduğumun kahpesi sen belki beni tanımazsın ama ben senin götündeki donun rengine kadar tanıyorum yaptığın her hatanın bedelini tek tek ödeyeceksin kaç kilosun boyun kaç bilmiyorum ama senin götünden kan alabilmek için spor salonuna yazıldım bacak bile çalışıyorum suratına diz darbesi geçirebilmek için. karşı karşıya geldiğimizde vücudumun her bi tarafına yağ sürüp sexy bir vücut hattıyla karşına çıkacağım o güne kadar bekle amk felfelesi seni

Hacknews Yorumu: Kavganın detaylarını öğrenebilirsek, o gün kavganın olacağı yerde muhabirlerimiz canlı yayın ile bu muazzam müsabakayı Instagram üzerinden canlı yayınlayacak.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

2 Comments

  1. damar da geçen yil sucuda çalışırken damacana taşiyarak kas yabmisti ve tehditler savuruyordu imthackardan mortojoseye seni dövecem diye.
    Bence kürt damar alır damacanalar 30kilo her birini 5 kat yukarıya çıkarsa yubusu midye gibi yer

  2. eyer beraber çalışmak istersen bana ulaş revonziyi dovememistim 2020 de şimdi bende kas yaptim onu dovebilirsem ayaklarını bağlayıp ormana goturop Scorpiol ile mortojosenin ayak kokusuna ek olarak doritos sürüp aromayi arttırıp yalayacagim

Leave a Reply