hack haber, Hackhaber

Conversely Açıklama Yaptı: By_uMuT’la Bir Bağlantım Yok!

Norslar ve WurKaÇ TeaM gibi saçma salak isimlere sahip sözde ‘hack’ gruplarının kurucusu olan Terör lordu By_uMuT’un gözde üyelerinden(kendisi moderatördü) Conversely denen mini terörist açıklama yaptı. Açıklamasında artık kendisini by_umut denen eşekle bağdaştırılmamasını istediğini açıkladı!

İşte açıklama!

Hayatımda bir defa olsun TR site basmamışımdır. Umutun ekibine girebilmek için kişisel bir kaç bilgi isteniyordu. Bunlardan biri ön kamera ile çekilmiş tam yüzün gözükücek şekilde bir selfie ve TC kimlik fotoğrafı. Böylelikle artık forumuna aldığı yetkililere güvenebiliyordu. Kendisinin yaptığı çok fazla yanlış harekete denk geldim ama ses çıkaramadım. Zaten ona yanlış yaptığını söyleyen bir kişiye ettiği tehditler resmen kan donduracak düzeydeydi. “Türkiye’de bomba patlatırım, kimliğini de patlattığım yere koyarım. Terörist olarak seni alırlar” diye tehdit ediyordu. Gel zaman git zaman artık elinde kimlik bilgilerimizi saklamadığını düşünüyorum çünkü yıllar geçti o kadar da saklamamıştır herhalde. Eğer sakladıysa buradan ona sesleniyorum umut abi sen benim her zaman abimsin seni kendi kanımdan abim gibi seviyorum. Eğer saklamadıysa, içten bir şekilde senin tipini s*keyim umut ağzın leş gibi sarımsak kokuyordu. Bin defa dedim dişlerini fırçala simsiyah olmuş diye amınoğlu

Umut hakkında gelişmeler bu şekilde. İlerleyen zamanlarda ne olacak kim bilir. Belki farklı norslar grubu üyeleri kürsüye teker teker çıkıp, conversely gibi kendini aklamaya çalışır.

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu

1 Comment

  1. Comment by post author

    ConCon ConCon

    Ayrıyeten habere ek olarak by umuta sesleniyoruz. Hayırdır yarram şanlı Türk milletine ait olan gençleri elindeki kozlarla tehdit mi ediyorsun? Ramazan aylarında oruç tutan bir insan nasıl bu pislikleri yapar umut? Sen gerçekten bu kadar pislik misin? Yoksa haberimiz olmadan ramazan aylarında dondurma mı yalıyorsun?

Leave a Reply