Gündem Haberleri

Scropiol Sefa Babacan: İmhatimi ve Spyhackerz’da Adminlik İstiyorum Cem!

Favori rengi mavi olan, kendi açtığı forumlarda kendine çeşit çeşit rütbe takmayı seven ve eğitim amaçlı çektiği web hack videolarında arka plana ilahi koyup Türk sitesi basan alçak hackerımsı, script kiddie Scorpiol açıklama yaptı!

Hani geçmişte kırgınlıklar falan herkes arasında illaki olmuştur. Biz de insanız nezdinde yani illaki hatalarımız olmuştur. Cem ben seni seviyorum seni kardeş gibi görüyorum. Geçmişte yaşadığımız hataları olgun insanlar gibi bir köşeye koyalım ve artık birbirimizi haberlerle, mizahlarla karalamayalım. Hakkınızı vereyim gerçekten güzel eğlendiniz babacanlar ama yani sırf şu haberlerden dolayı açtığım forumlarda üyeleri bir araya getiremiyorum. Kayıt olan biri gelip sen şu hacknewsdeki saIak kuş değil misin diyor. Saygınlık en çok önem verdiğim şeylerden biridir. Hani büyüdük olgunlaştık falan bence gel bu kırgınlıkları bitirelim sen haberleri sil ben de kendi yoluma bakayım sen de kendi yoluna bak. He dersen gel imhatiminde spyhackerzda admin ol rütbe vereyim üyelerimize eğitim ver onu da yaparım babacanım. Bardak da getiririm. Yeter ki artık kendime ait bir grup toplayabileyim ve birazcık saygınlığım olsun cem yeter artık.

HackNews Bu Konuda Şu an İçin yanıtsız kalacaktır. HackNewsAdmin eğer bu konuyu umursar ise Scorpiol Sefa için ayrıca bir duyuru yazısı hazırlayacaktır diye düşünüyoruz.

HackNews Sundu

7 Comments

  1. Radox

    Bu kim amk

  2. Ace

    Sen kimsin admin olucaksın orospunun doğurduğu

  3. Cem

    Scorpiçol ben seni ancak tuvalet admini yaparım seni, adminlik bekleme benden ! gerizekalının tekisin.

  4. Reh-u Ehdem

    Scorpiol abi vatanımıza milletimize hizmet eden şerefli bi tsk mensubudur emrinde yüzlerce asker olan binbaşı olarak eğitim alayında bölük komutanlığı yapmakta biraz vatana millete vatan için çalışan insanlara saygınız olsun

  5. Ebu Ebbeh

    Scorpiol abi mahallemizdeki bakkal amcadır çocukken bedava çılan dondurma çubuklarını vermemek için direnirdi buyüzden ona dargınım ama bazen bedava lolipop dağıtırdı ona laf edemezsiniz bu kadarda kötü olamazsınız biraz insan olun.

  6. Scorpiol

    Scorpiol hastanede ebe olarak calısıo

Leave a Reply