hack haber

Ayyıldız Tim Hacklendi ! – Börtecine Tim

Börtecine Tim Sahnede !

Kendini vatansever, milliyetçi bir hack ekibi olarak nitelendiren, Genel yaş oranı 14-16 arası değişen Ayyıldız Tim adlı hack platformu Börtecine Tim ekibi tarafından hacklendi !

Saldırı Hakkındaki Görüşler ve Detaylar ! 

Zamanında Mehmet İshak(İsmail) Telli tarafından ‘Fetöcü‘ terör örgütü yandaşlığı suçlamasıyla demir parmaklıkların ardını boylayan Börtecine Tim “Bizlere Atılan İftiraların Bedelini Ödeteceğiz” gibi bir açıklamada bulunmuştu. Bu saldırının geçtiğimiz saatlerde yapılması ise içeri giren Börtecine ekibi haricinde dışarda grubun başka elemanları da bulunduğunu öngörmekteyiz.

Küçük Çocukların Çığlıkları Kulağımızda Yankılanıyor ! 

Yapılan bu saldırıdan sonra Ayyıldız forumundaki yaşı küçük kardeşlerimizin aklındaki bazı sorular neticesinde adminler soru yağmuruna tutuldular.. Data çekildi mi ?  Bilgilerimiz başkalarının eline geçti mi ? gibi sorulardan bıkan ayyıldız ekibi forum sitesini geçici süreliğine erişime kapattı.

Saldırı Kayıtları ! 

Bahsi geçen saldırıyla alakalı henüz elimize Mirror/zone kaydı geçmemiş olsa da Screenshotlar ve referans gösterilen sayfalar ile saldırının gerçekliği kanıtlanabilir niteliktedir.

https://resimag.com/p1/2c3027f5440.png

https://resimag.com/p1/d0136f19aca.png

https://resimag.com/p1/bec58f5308d.png

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

Leave a Reply